Dermoskopski pregled kože i mladeža

0

Dermoskopski pregled kože i mladeža

Šta je dermoskopija?

Dermoskopija se kao pojam odnosi na neinvazivni pregled pigmentacije na vašoj koži. Ovo je bezbolan i vrlo jednostavan način da utvrdite da li je sa zdravljem vaše kože sve u redu. Uz pomoć dermoskopa, doktor specijalista može da utvrdi da li na vašoj koži ima sumnjivih pigmentacija koje se manifestuju kroz odstupanja u boji i strukturi mladeža.
Na ovaj način možete pravovremeno reagovati ukoliko uopšte postoji problem. Na osnovu ove kompjuterizovane metode lekari specijalisti mogu izvesti pouzdanu dijagnozu kada je reč o malignim i benignim tumorima na koži.

Dermoskopijom se daje trodimenzionalna slika uz pomoć koje se može otkriti nastanak melanoma u ranom, početnom stadijumu. Melanom je tumor pigmentnih ćelija kože. Nastaje kao posledica preterane izloženosti UV zračenju. Broj obolelih od melanoma poslednjih godina je u stalnom porastu. Melanom može nastati na svim delovima tela nezavisno od toga da li je reč o delu tela koji je konstantno izložen suncu.

Obavljanjem dermoskopskog pregleda u spacijalizovanoj ordinaciji Beoderma, bićete u potpunosti sigurni da ste, ukoliko uopšte imate problem, načinili pravi korak ka vašem zdravlju. Naš tim sačinjavaju specijalisti koji se mogu pohvaliti širokim znanjem i iskustvom stečenim dugogodišnjim radnom kod nas i u insotranstvu.

Izdvojte pola sata i podvrgnite se dermoskopskom pregledu. Vaše zdravlje je vaša najvažnija obaveza!

Kategorija: Dermatoloske ordinacije Beograd
Podkategorija: Dermatologija Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 017445
Website: www.beoderma.com