Petak,30.01.2015 08:53:07

Uramljivanje slika RAM
 

Ocena: 2.5 od 12 glasa

Uramljivanje slika RAM

www.navidiku.rs

Adresa: Kosancicev venac 19, Beograd

Opština: Stari grad

Grad: Beograd

Tel: 011/ 2634 043

Mob: 065/ 8206 218

Web:

Osnovni proizvodi/usluge: Uramljivanje slika RAM, uramljivanje, pozlata, restauracija, prodaja i kasiranje slika, uramljivanje slika u Beogradu

Uramljivanje slika "RAM"


 Preduzeće za opremanje i prodaju likovnih dela, prodaju umetničkog materijala, uvoz-izvoz, restauraciju i konzervaciju

   
 11000 Beograd, Republika Srbija
 Kosančićev venac 19
 Tel./fax : 011/ 2634-043  
 pp_ram@eunet.yu
 www.ram-gallery.com

RADIONICA:
Radionica ' 'RAM ' ' se nalazi u jednom od najstarijih i najlepših delova grada, u ulici Kosančićev venac br.19. U kraju se takodje nalazi Akademija primenjenih umetnosti, Rektorat Univerziteta umetnosti, a sama radionica ' 'RAM ' ' deli objekat sa najstarijom prodajnom galerijom ULUS-a ( Udruženja likovnih umetnika Srbije ), kao i ateljeima umetnika.

URAMLJIVANJE:

U radionici ' 'RAM ' ' pratimo i primenjujemo razvoj svetske tehnologije i izrade lajsni, ramova i načina uramljivanja. Nudimo veliki izbor lajsni najpoznatijih evropskih proizvodjača, visoko-kvalitetnih materijala, trajnih boja i lakova.

POZLATA: 

Prostor radionice ' 'RAM ' ' je poznat kao prva uramljivačka radnja u kojoj su se umetnička dela opremala ručno izradjenim, obradjenim i doradjenim ramovima. Nastavljajući tradiciju nekadašnje radionice vršimo posebnu uslugu ručne pozlate i dorade ramova i njihovog prilagodjavanja željama poručilaca, kao i karakteru ambijenta u kome će umetničko delo biti izloženo. Naš ram ne menja prirodu slike, on doprinosi njenom dostojanstvu, oplemenjuje prostor u kome se nalazi, lep je, trajan i funkcionalan.

OSTALE USLUGE:


KAšIRANJE

Prateći savremene trendove opremanja umetničkih dela nudimo uslugu kaširanja Vaših dela na najsavremenijoj presi.

RESTAURACIJA
Ukoliko posedujete umetničko delo ili ram koji su zbog zuba vremena oštećeni, u radionici ' 'RAM ' ' uz pomoć naših stručnih saradnika se može izvršiti restauracija, čišćenje, rentulaža i drugi procesi neophodni pri vraćanju Vašeg umetničkog dela ili rama u njegov prvobitni sjaj.

AMBALAŽA

Nudimo uslugu izrade ambalaže za transport umetničkih dela.

OPREMANJE:

Po želji klijenata dolazimo u privatne ili službene ambijente i na licu mesta rešavamo pitanje postavljanja i opreme slika zavisno od prostora, mobilijara, dimenzija i svetlosti. 
Opremili smo umetničkim delima mnoge ustanove, institucije, banke, hotele i na stotine rezidencijalnih objekata i stanova.

PRODAJA:

U radionici ' 'RAM ' ' takodje možete nabaviti:
- slike, grafike i skulpture.
- Kao zvanični distributeri Schmincke-a za Srbiju i Crnu Goru nudimo:
uljane boje, akrilne boje, akvarel, gvaš, pastel, medijume,...
- blind-ramove svih dimenzija
- slikarsko platno i to :
1) pamučno grundirano i negrundirano;
2) laneno grundirano i negrundirano.

PRODAJA:

Galerija poseduje odredjeni broj umetničkih dela koja su u stalnoj ponudi. Ulja na platnu, akvarele, pastele, grafike, ikone, skulpture i druga dela visoke umetničke vrednosti možete pogledati na ovoj stranici ili nas lično posetiti i provesti ugodne trenutke uz maksimalnu ljubaznost našeg osoblja. Preko nas možete nabaviti i slike odredjenih autora koje nisu u ponudi. Za informacije o ponudi molimo Vas kontaktirajte nas.

O NAMA:

Preduzeće ' 'RAM ' ' porodice Vukša već više od jedne decenije razvija i usavršava opremanje umetničkih dela i zadovoljava potrebe velikog broja umetnika i vlasnika njihovih dela.

Pratimo i primenjujemo razvoj svetske tehnologije izrade lajsni, ramova i načina uramljivanja. Nudimo veliki izbor lajsni najpoznatijih evropskih proizvodjača, visoko kvalitetnog materijala, trajnih boja i lakova. Vršimo usluge izrade, obrade i dorade ramova i njihovog prilagodjavanja željama poručilaca, kao i karakteru ambijenta u kome će umetničko delo biti izloženo. Naš ram ne menja prirodu slike, on doprinosi njenom dostojanstvu, oplemenjuje prostor u kome se nalazi, lep je, trajan i funkcionalan...
Po želji klijenata dolazimo u privatne ili službene ambijente i na licu mesta rešavamo pitanje postavljanja i opreme slika zavisno od prostora, mobilijara, dimenzija i svetlosti. 
Naša galerija nudi umetnička dela poznatih autora, ulja na platnu, akvarele, pastele, grafike, ikone, skulpture i druga dela visoke umetničke vrednosti.
 Opremili smo umetničkim delima mnoge ustanove, institucije, banke, hotele i na stotine rezidencijalnih objekata i stanova.
Pogledajte detaljniju ponudu iz kategorije: " Uramljivanje slika u Beogradu "

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (2)

  1. Branislav

    Intersuje me koliko bi kostalo uramljivanje slike na platnu ,dimenzije100x70 , motiv priroda ?

    Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Aleksandra Radovanovic

    Dobro vece Javljm vam se iz Nisa,kao zvanični distributeri Schmincke-a za Srbiju interesu je me dali nam mozete poslati katalog za iste sa cenovnikom Unapred hvala srdacan pozdrav Aleksandra R.

    Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

Preporučite prijatelju