Nedelja,01.02.2015 11:08:19

Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti
 

Ocena: 5.0 od 1 glasa

Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti

www.navidiku.rs

Adresa: Pere Popadica 33, Novi Sad

Opština:

Grad: Novi Sad

Tel: 021 419 122

Mob:

Web: www.spec-clinic.org

Osnovni proizvodi/usluge: Specijalna, bolnica, za, bolesti, zavisnosti, narkomanija, lecenje, narkomanije, privatna, klinika, Novi Sad

Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti

 

Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti je moderna privatna klinika osnovana januara 2003 godine. Nalazi se u lepom i mirnom kraju grada u vrlo prijatnom ambijentu a opremljena je po konceptima savremenog hospitalnog lečenja psihičkih poremećaja povezanih sa bolestima zavisnosti. Obezbeđeni su vrlo komforni i prijatni uslovi smeštaja, ishrane i terapijskog setinga, kao i uslovi za sport, rekreaciju, radnu terapiju i druge kreativne aktivnosti koji predstavljaju sastavni deo programa lečenja. Na 1000 m2, u četiri nivoa po odeljenjima su razmeštena 33 bolesnička kreveta (odeljenje intenzivne nege, kliničko odeljenje (stacionar) i odsek dnevne bolnice). Bolesničke sobe su izdeljene na dvokrevetne, trokrevetne, petokrevetne i apartmane. Uz njih se nalaze veliki dnevni boravci, trpezarije i prostori za grupnu i radnu terapiju.
Program lečenja provodi visoko specijalizovani stručni tim, čije jezgro čine četiri psihijatra, jedan specijalista urgentne medicine i anestezije, klinički psiholog, socijalni radnik, specijalni pedagog, defektolog i radni terapeut, kao i posebno edukovani i iskusni terapeuti adikcija (medicinske sestre i tehničari) uz široku mrežu konsultanata iz drugih oblasti medicine.

 

 

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnoost:

.

Napiši komentar

Komentari (0)

Preporučite prijatelju