Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Dokumentarni filmovi » Teorija Globalne Zavere » Novac kao dug

Novac kao dug

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4 od 177 glasa Prijavi video

Izvor: //vimeo.com

Opis

Jako edukativan i izuzetno prosvetljujuci dokumentrac koji ce vam u kratkim crtama objasniti sve sto bi ikada trebali da znate o novcu. Sigurni smo da vam mnoge stvari o novcu, bankama, kreditima, kamatama, inflacijama, ekonomskim krizama i mnogim drugim pitanjima sada nisu jasne, a to je upravo ono sto elita zeli. Ali u realnosti stvar je neverovatno prosta a nakon gledanja ovog dokumentarca garantujemo vam da ce sve te stvari postati daleko jasnije. Uverite se jos jednom u apsurdnu briljantnost plana elite da ovlada svakim covekom i celim covecanstvom, a kako bi to drugacije bilo moguce, nego kroz ekonomiju. Covek i nacija u dugu, automatski gube svoju slobodu i postaju robovi a mi vec odavno zivimo u svetu u kome je svaka pa i najmanja jedinica svake valute koja danas postoji na svetu, odnosno sav novac, zaduzen, a svi znamo da se na dugove placa kamata. Odakle onda dolazi novac za kamatu kada ona treba da se da na vec sav postojeci novac. Taj novac se pravi od vazuha a dolazi taze iz stamparija i sa svakim novim apoenom koji se neizbezno stampa svakog dana, sav postojeci novac dodatno gubi na svojoj imaginarnoj vrednosti sto nas vodi u zacarani i neprekidni krug samo odrzive inflacije i duga iz koga covecanstvo nikada nece izaci, a ovaj sistem je upravo tako i osmisljen, jer je to najbolji nacin da vas drzi porobljenim, zavisnim i poslusnim. Da ne duzimo previse, pogledajte ovaj sjajan dokumentarac i sve ce vam biti jasno...

Savetujemo vam da zarad bojeg razumevanja i formiranja kompletne slike odgledate sve video materijale u ovoj kategoriji odnosno u kategoriji "Teorija Globalne Zavere"...

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. milan

  Prava teorija zavere za savremeno čovečanstvo.nije ni čudo zašto propadaju Banke,LJudi,i naravno Države.Nije ni čudo više zašto izbivaju građanski ratovi.

  Ocena komentara: Thumb up 3 Thumb down 1

 2. jovan

  Dosta toga sam upoznat sve ste u pravu. ZAHVALJUJEM

  Ocena komentara: Thumb up 9 Thumb down 3

© 2008-2020 Copyright Navidiku.rs d.o.o