Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Dokumentarni filmovi » Teorija Globalne Zavere » New Age - Put u prokletstvo

New Age - Put u prokletstvo

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.7 od 16 glasa Prijavi video

Izvor: //www.youtube.com

Opis

U dosadasnjim dokumentarcima na temu Novog Doba, odnosno New Ageá, to jest "nove" univerzalne religije koju su djavo i elita namenili za celo covecanstvo, vec smo se dotakli brojnih polja i objasnili sta se zapravo krije iza ove satanisticke religije odnosno pokreta, koji za cilj ima pridobijanje kompletnog covecanstva i njegovo udaljavanje od Boga i njegovog jedinog mesije i spasioca Isusa Hrista, u kome se nalaze spasenje i zivot za svakoga ko mu se za zivota iskreno posveti. Biblija nas je upozorila na sve ove stvari ali na zalost mali broj ljudi je procitao bibliju a jos manji broj ju je u potpunosti razumeo i posvetio svoj zivot njenim ucenjima. Zbog toga je covecanstvo oduvek bilo u nevoljama i podlozno patnji i zlu a takodje i otvoreno raznim stetnim ucenjima brojnih laznih proroka, vraceva, gurua, i kojekakvih sektasa i bolesnih pojedinaca koji su za sebe tvrdili da su oni boziji izaslanici pa cak i bogovi koji ce svojim pratiocima obezbediti spasenje, a zapravo su im obezbedili vecno prokletsvo. Ovaj sjajan dokumentarac ce vas uputiti u praksu New Ageá i upoznace vas sa ovim pokretom, za koji ste do sada mozda nesvesno mislili kako je on nesto strano, za sta malo ko zna  i da je to nesto novo, a zapravo ovaj pokret je vec svuda oko nas i verovatno su i mnogi od vas nesvesno zrtve nekih od ucenja i delatnosti ovog pokreta. Glavna religija koja stoji iza pokreta je hinduizam, drevna paganska i mnogobozacka religija koja u sebi sadrzi sve elemente koji su jasno i bez ikakvih nedoumica osudjeni u bibliji od strane jedinog i pravog Boga. Dakle hinduizam kao takav nije nista novo, ali ono sto jeste novo jeste njegov prodor u zapadno drustvo i u brojne druge religijske i politicke institucije, gde se on ne probija pod nazivom hinduizam, vec pod nazivom New Age, odnosno novo doba. Naravno sve ovo ide ruku pod ruku sa planovima za NWO odnosno Novi Svetski Poredak, a zajednicki cilj ova dva povezana pokreta je jedan jedinstven svet, sa jedinstvenom vladom i religijom i sa jednim covekom koji nosi krunu i koji upravlja i vlada svime na ovome svetu, politicki i duhovno. U pitanju je naravno Antihrist. Cinjenica je da zivimo u danima kada se polako ali sigurno podize podijum i stvaraju uslovi za krunisanje ovog laznog mesije i kralja. Covecanstvo sigurno nece cekati jos predugo dok se ovo biblijsko prorocanstvo ne ostvari. Ono sto vi mozete jeste da se informisete i da ne dozvolite sebi da budete zavedeni i prevareni kao i da sprecite mogucnost da nesvesno budete upleteni u bilo sta sto ima veze sa ovom laznom satanistickom doktrinom koja sem bede ne donosi nista drugo covecanstvu koje se kroz nju odrice Boga i samim tim osudjuje sebe na nistavilo i propast...

Savetujemo vam da zarad bojeg razumevanja i formiranja kompletne slike odgledate sve video materijale u ovoj kategoriji odnosno u kategoriji "Teorija Globalne Zavere"...

Tagovi

Napiši komentar

© 2008-2018 Copyright Navidiku.rs d.o.o