Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Dokumentarni filmovi » Teorija Globalne Zavere » Muskarci nestaju

Muskarci nestaju

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 3.9 od 78 glasa Prijavi video

Izvor: //vimeo.com/

Opis

Dokumentarni film "Muskarci nestaju" dokumentavno govori o nasim najcrnjim slutnjama. Elitin plan depopulacije kome je sada pridodana i hemija koriscena u nasim odevnim predmetima, decijim igrackama  ili posudama a koja pogadja direktno musku plodnost i broj i zdravlje muskih beba. Dokazano je da hemikalije koriscene u plastici ponajvise onoj koja se koristi za brojne stvari koje koriste najmladji u sebi sadrze stetne elemente koji izazivaju neplodnost a cesto i smrt muskog ploda. Pogledajte neka od  svedocenja strucnjaka i zrtava, pa donesite svoj zakljucak i zastitite svoju decu od eventualnih slucajnih gresaka. Za kraj podsecamo na cinjenicu da se danas u svetu na godisnjem nivou radja oko 3.000.000 manje muske nego zenske dece a ovaj broj je u konstantnom porastu. Takodje broj neplodnih parova je sada dosegao ogromne procente a muska plodnost strmoglavo srlja na dole. Istrazite i budite informisani jer cete samo tako doneti dobro sebi i svojoj porodici. Elita vam ne misli dobro, mislite dobro onda sami sebi i svojim najmilijima...

Savetujemo vam da zarad bojeg razumevanja i formiranja kompletne slike odgledate sve video materijale u ovoj kategoriji odnosno u kategoriji "Teorija Globalne Zavere"...

Tagovi

Napiši komentar

© 2008-2020 Copyright Navidiku.rs d.o.o