Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Dokumentarni filmovi » Teorija Globalne Zavere » Istina o EU

Istina o EU

Istina o EU 2/2

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 5 od 15 glasa Prijavi video

Izvor: //www.youtube.com

Opis

Dokumentarni film "Istina o EU" iznosi nam otreznjujuce i konkretne cinjenice o projektu evropske unije i o svim opasnostima koje jedan takav projekat donosi po sve slobodne nacije i ljude koji su obuhvaceni ovim projektom. Iza lazne demokratije krije se stvarna diktatura uskog centra ljudi a sama srz celog projekta ogleda se u zelji za uspostavljanjem novog Vavilona, politicko/ekonomsko/religijske tvorevine. odnosno "Svetog Rimskog Carstva" na celu sa Vatikanom, a koji ce obuhvatati ceo svet. Naravno radi se o istom onom Vavilonu iz knjige Otkrivenja, odnosno poslednje Biblijske knjige.

Osoba iz drugog videa je Dejvid Ajk, on je poznati New Age'r i ni u kom slucaju ne vrsi sluzbu za Boga, ali cini se da je on radje u zaista dubokoj zabludi, pre nego da svesno i zlonamerno siri los uticaj na tom polju. Drugim recima, on zaista veruje u to u sta veruje. Kako bilo iako ga ni u kom slucaju ne preporucujem i savetujem vam da u sirokom luku izbegavate sva njegova predavanja, ovde on ipak ne govori o New Ageú i ne dotice se tih tema, vec govori o EU i istini koja se krije iza tog projekta, ovaj put iznoseci verodostojne informacije.

Tagovi

Napiši komentar

© 2008-2019 Copyright Navidiku.rs d.o.o