Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Dokumentarni filmovi » Teorija Globalne Zavere » Inteligencija je zabranjena

Inteligencija je zabranjena

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.2 od 98 glasa Prijavi video

Izvor: //www.youtube.com

Opis

Dokumentarni film "Inteligencija je zabranjena" bavi se temom zabrana u akademskom drustvu iz koga su mnogi sjajni naucnici i profesori izbaceni samo zato sto se nisu slagali sa nekim od prihvacenih "cinjenica" i nacela, poput recimo Darvinove teorije evolucije. Svi naucnici i profesori koji u svom radu dodju do neosporivih dokaza o kreacionizmu, umesto evolucije, bivaju momentalno ucutkani i odbaceni iz akademskog drustva. Pogledajte ovaj neverovatan dokumentarac i momentalno cete shvatiti u kakvom mi to kontrolisanom svetu zivimo i kakve neistine sistematski ucimo u obrazovnim centrima i instituicijama koje u svojim sopstvenim redovima ne tolerisu istinu i inteligenciju, vec propagiraju jednoumlje cak i po cenu da se covecanstvu reprezentuju neistine kao naucni dokazi...

Savetujemo vam da zarad bojeg razumevanja i formiranja kompletne slike odgledate sve video materijale u ovoj kategoriji odnosno u kategoriji "Teorija Globalne Zavere"...

Tagovi

Napiši komentar

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o