Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Dokumentarni filmovi » Teorija Globalne Zavere » Biblijska prorocanstva o poslednjim danima

Biblijska prorocanstva o poslednjim danima

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 5 od 7 glasa Prijavi video

Izvor: //www.youtube.com

Opis

„Izgibe narod moj jer je bez znanja.“ Osija 4:6


Pogledajmo sta nam to Biblija govori o dogadjajima koji ce prethoditi poslednjim danima, kao i o vremenu nakon tih dana. Dakle jedinstven svet, odnosno "novi" Vavilon, natkriven drevnom zmijinom lazi i ujedinjen kao jedna celina, politicki, religijski i ekonomski a pod vlascu antihrista je ono sto nam Biblija najavljuje, a iz ostalih dokumentarca i realnosti koja nas okruzuje mozemo se uveriti da svet upravo u tom pravcu i ide, sto znaci da nismo daleko od ovih dogadjaja i kraja vremena. Posto je o svemu tome vec dosta napisano, receno i prikazano u ostalim filmovima iz ove kategorije, ovde necemo sve to ponavljati. Ponovicemo samo da jos uvek traje doba Bozije milosti i da jos uvek nije kasno da se pojedinci izbave iz te satanine podvale koja ce uskoro najvecem delu svetske populacije, odnosno onima koji su izabrali da bilo kroz laznu poboznost, modu, kulturu ili nacin zivota, odbace spasenje, istinu i ljubav koju nam je darovao Hrist kroz Njegovu zrtvu, doneti osudu na Bozijem sudu. Pametno je stoga razmotriti jos jednom svoje zivotne prioritete, procitati Bibliju, sagledati istinu, i na osnovu toga doneti ispravnu odluku za buducnost. Svako ko se bude uzdao samo u sebe i u ostale ljude, njihova mudrovanja i nauke, a ne u Isusa/Boga, bice i vec je zaveden ovom sataninom lazi. Mi zivimo u njegovom kraljevstvu, dakle sve istine koje nam on danas nudi su zapravo lazi. Jedina istina koju danas mozete naci jeste ona zapisana u Bibliji, tako da je upravo Biblja jedina istina preko koje mozemo razaznati ostale lazi. Iz tog razloga bi je svako trebao pazljivo procitati i staviti je na prvo mesto ispred svih ostalih knjiga i velikih "istina" koje danas vaze u ovome svetu. Nadam se da cete bas takvu odluku i doneti, ne iz straha, jer vera iz koristi ili straha je nistavna, nego iz ljubavi prema istini i Hristu, kao i iskrenim pokajanjem koje mora biti prisutno kod svakoga ko sagleda ovu istinu. Danas se ceo svet trudi da nas kroz laz ubedi kako smo mi divni, bozanstveni, bezgresni i nepogresivi, kako je sa nama sve u redu i kako smo na dobrom putu, ali nam Biblija otkriva pravu istinu, koja je upravo suprotna. Mnogima se ova istina ne svidja i zato je odbacuju, svesno ili nesvesno birajuci laz, ali nikada nije mudro ziveti u lazi. Mi ne moramo ziveti u lazi i biti deo tog propadajuceg svetovnog sistema, jer Hrist se zrtvovao kako bi mi mogli biti spaseni, dakle mi imamo mogucnost izbora i nismo prepusteni sami sebi, ali svako ce morati da donese svoju odluku i napravi svoj izbor. Neka milostivi Bog otvori oci i srce svakome ko to zaista zeli.

Savetujemo vam da zarad bojeg razumevanja i formiranja kompletne slike odgledate sve video materijale u ovoj kategoriji odnosno u kategoriji "Teorija Globalne Zavere"...

Tagovi

Napiši komentar

© 2008-2019 Copyright Navidiku.rs d.o.o