Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Zivi i mrtvi

Zivi i mrtvi

Domaci film - Zivi i mrtvi 2/2

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 0.1 od 252 glasa Prijavi video

Izvor: https://www.youtube.com

Opis

Domaci film "Zivi i mrtvi" iz 2007 godine prati dve razlicite ali povezane price, jednu trenutnu vezanu za rat iz 1993 i jednu iz proslosti vezanu za isto mesto, ali za rat iz 1943 godine. Prica povezuje dedu i unuka i njihove slicne sudbine. Film prati grupu ustaskih vojnika koja 1943 godine planira da zauzime strateski vazno mesto u zapadnoj Bosni sa ciljem da tu docekaju i iznenade grupu partizana. Medjutim na putu ka tamo svedoce nadprirodnom fenomenu i uskoro ginu jer ih partizani docekuju u zasedi. Glavni lik, Martin, dobija srebrnu kutiju za cigarete od umiruceg saborca i prezivljava zasedu tako sto bezi. Ovaj cin nas povezuje sa pricom iz 1993 kada srecemo njegovog unuka Tomu koji takodje sa grupom hrvatskih vojnika dolazi na ovo isto mesto, kako bi svedocio istom fenomenu i doziveo istu sudbinu...

Glavne uloge: Filip Sovagovic, Velibor Topic, Slaven Knezovic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. domagoj

  bas dobar film

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Dragan

  Fantastican i jedan od najboljih nasih filmova. Treba razumeti i strpljivo ga gledati.

  Ocena komentara: Thumb up 2 Thumb down 1

© 2008-2020 Copyright Navidiku.rs d.o.o