Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Zena sa slomljenim nosem

Zena sa slomljenim nosem

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.1 od 150 glasa Prijavi video

Izvor: //www.youtube.com

Opis

Domaci film "Zena sa slomljenim nosem" iz 2010 godine je prica koja se vrti oko mlade zene sa slomljenim nosem, koja ce u vreme najvece saobracajne guzve na jednom beogradskom mostu, izaci iz taksija i baciti se u reku, dok u taksiju ostavlja svoju bebu. Ovaj cin kod troje slucajnih svedoka izaziva nenade unutrasnje promene, koje ce na razlicite nacine pozitivno uticati na buduce tokove njihovih zivota. Taksista koji je dotadasnji mizantrop, dobija iznenadno nadahnuce da se bori za zivot ove zene, neobicna apotekarka nakon sto je svedocila ovome, resava da napusti svog verenika otkrivsi da je zapravo brat njene ljubavi, mozda onaj pravi za nju, a mlada profesorka uspeva da prevazidje traumu nastalu usled zaljubljenosti njenih mladih ucenika u nju. Uskoro svo troje prevazilaze dotadasnje naizgled neresive probleme i uspevaju da pronadju novi smisao u svojim zivotima...

Glavne uloge: Nebojsa Glogovac, Anica Dobra, Branka Katic

Tagovi

Napiši komentar

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o