Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Zavet

Zavet

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.4 od 232 glasa Prijavi video

Izvor: https://www.youtube.com

Opis

Domaci film "Zavet" iz 2007 godine, prica je o srpskom selu, koje je osudjeno na odumiranje. Radnja se bazira na dedi i unuku koji zive u jednom malom srpskom selu. Deda ima plan da obnovi lokalnu crkvu i vrati popa, kako bi na taj nacin oziveo selo a njegov unuk je jedini djak lokalne skole. Medjutim, nakon sto prosvetna inspekcija zatvara ovu skolu, dedi postaje jasno da od zivota na selu nema nista i on odlucuje da svog unuka posalje u grad. Daje mu kravu u zavetuje ga da je proda a da od novca kupi ikonu, donese suvenir i nadje devojku. Decaku u gradu kradu kravu, ali uspeva da nadje devojku cija majka ima dva posla. Preko dana je vaspitacica a nocu radi kao prostitutka. Posto je mladic primetio da njen makro meraci i njenu cerku, odnosno njegovu devojku, on joj predlaze da odu na selo, na sta ona i pristaje. Po povratku na selo, momcic zatice vitalnog i veselog dedu, koji se u medjuvremenu zblizio sa otpustenom uciteljicom iz njihovog sela...

Glavne uloge: Uros Milovanovic, Marija Petronijevic, Aleksandar Bercek

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. Cp6a

  Е добар Куста, баш добар.

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Komentator

  Film je fenomenalan!

  Ocena komentara: Thumb up 4 Thumb down 1

 3. bozidar

  dobri filmovi

  Ocena komentara: Thumb up 4 Thumb down 1

 4. nemanja miletic

  super

  Ocena komentara: Thumb up 11 Thumb down 3

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o