Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Tri karte za Holivud

Tri karte za Holivud

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.4 od 194 glasa Prijavi video

Izvor: //www.veoh.com

Opis

Domaci film "Tri karte za holivud" iz 1993 godine, je komicna prica o jednoj maloj jugoslovenskoj varosici u vreme kubanskog sukoba iz 1962 godine. Film prati nekoliko povezanih prica, o grupi decaka, opcinjenih filmkosm umetnoscu, koji planiraju odlazak u Holivud, kao i o lokalnom policajcu koji u euforiji iscekuje posetu Marsala, dok se njegovi strogo kontrolisani gradjani polako dele u dva tabora, podeljeni u misljenima oko dogadjaja na Kubi, a reseni da do kraja istraju u onome sto nece uspeti ni Kenedi ni Hruscov...

Glavne uloge: Branislav Lecic, Bogdan Diklic, Ljubisa Samardzic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. andrija

  odlicni ste,samo tako nastavite sa radom!

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o