Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Technotise: Edit i ja

Technotise: Edit i ja

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.5 od 81 glasa Prijavi video

Izvor: https://www.youtube.com

Opis

Domaci film "Technotise: Edit i ja" iz 2009 godine je prvi domaci SF animirani film. Film je prica o Beogradu iz buducnosti, tacnije iz 2074 godine. Radnja filma prati mladu studentkinju Edit. Ona je studentkinja psihologije koja provodi volonterski rad u centru za istrazivanje TDR gde neguje Abela, autistu i matematickog genija. Nakon nekoliko nepolozenih ispita odlucuje da pribegne alternativnim metodama, i od svog druga Herba, ona kupuje cip cija je namena da poveze svesno i podsvesno i time poboljsa intelektualne sposobnosti. Medjutim, uskoro se ispostavlja da taj cip ima svoju volju i u Edit se razvijaju dve podeljene licnosti, jedna koja pripada njoj i jedna nova, koja predstavlja cip. Nakon brojnih problema i borbe protiv svoje podeljene licnosti, Edit odlucuje da se pomiri sa svojim drugim ja, kome je dala naziv Edi. Uskoro shvata da ljudi iz TDR'a nemaju iskrene namere prema njoj kao ni prema Abelu i ona odlucuje da bekstvom, spasi i sebe i njega. Uskoro saznaje da je uz pomoc cipa razvila nad ljudske sposobnosti i tada pocinju prava avantura i akcija...

 
Glavne uloge: Igor Bugarski, Tatjana Djordjevic, Nikola Djuricko

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. Milan

  moze link sa skidanje filma bez torenta?

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o