Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Sok od sljiva

Sok od sljiva

Sok od sljiva 2/2

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 3.9 od 75 glasa Prijavi video

Izvor: www.dailymotion.com

Opis

Domaci film "Sok od sljiva" iz 1981 godine prica je o popularnom provincijskom disk dzokeju Mikiju. Miki je zaposlen u jednoj maloj lokalnoj radio stanici u kojoj svoj posao obavlja na neustaljen nacin, a njegova glavna okupacija je promocija "hepening'a u prirodi", dogadjaja koji je njegova zamisao a koji bi trebao da okupi mlade umetnike i njihove ljubitelje. Na njegovu nesrecu i lokalni "Sljivo kombinat" planira proslavu godisnjice osnivanja, koja bi trebala da se odrzi bas taj dan a bogati kombinat ne stedi sredstva da ta proslava bude sto svecanija. Kako im se datumi poklapaju, ulaze u medjusobnu borbu za publiku, a posto Miki zloupotrebljava svoju poziciju u radio stanici kako bi promovisao svoj dogadjaj, rukovodioci ga suspenduju, ali sukobljene strane nastavljaju svoju borbu, svim sredstvima...

Glavne uloge: Miki Manojlovic, Velimir 'Bata' Zivojinovic, Radmila Zivkovic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. trifke

  al moze neko da mi kaze kako se zove trubacka pesma na kraju filma iz sok od sljiva hvalaaaaaaa

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o