Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Sekula se opet zeni

Sekula se opet zeni

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.1 od 310 glasa Prijavi video

Izvor: //www.dailymotion.com

Opis

Domaci film "Sekula se opet zeni" iz 1991 godine nastavak je prethodnog filma "Sekula i njegove zene". Kako je do sada redjao samo neuspehe na ljubavnom planu, a dece je sve vise, Sekula, nas glavni junak resava da je doslo pravo vreme da se uozbilji i da se konacno skrasi, ali kako ne prestaje da upada u nova iskusenja, izgleda da njegovom nemirnom duhu ipak nema spasa...

Glavne uloge: Rados Bajic, Jovan-Burdus Janicijevic, Velimir 'Bata' Zivojinovic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. aca

  dobra serija i meni smesno najvise kad jocu ujede rak to mi mlogo smesno

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. ZIKI

  SUPER

  Ocena komentara: Thumb up 4 Thumb down 2

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o