Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Sekula i njegove zene

Sekula i njegove zene

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.3 od 159 glasa Prijavi video

Izvor: https://player.vimeo.com

Opis

Domaci film "Sekula i njegove zene" iz 1986 godine, prati glavnog junaka Sekulu, seoskog kovaca, jakih ruku i mekog srca. Prica je bazirana na njegovoj nesrecnoj potrazi za pravom zenom, kojih je kroz njegov zivot proslo mnogo, ali se ni jedna nije zadrzala dovoljno dugo. Sve se menja kada Sekula upoznaje estradnu zvezdu, pevacicu, u koju se momentalno slepo i iskreno zaljubljuje, ali ona ne masta o zivotu na selu...

Glavne uloge: Rados Bajic, Jovan-Burdus Janicijevic, Velimir 'Bata' Zivojinovic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. AlmirRock

  Bardo film

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. vuksan

  lepoooooooooooooooooooooo

  Ocena komentara: Thumb up 3 Thumb down 1

© 2008-2018 Copyright Navidiku.rs d.o.o