Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Ringeraja

Ringeraja

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.3 od 226 glasa Prijavi video

Izvor: //www.youtube.com/

Opis

Domaci film "Ringeraja" iz 2002 godine, prica je o dva brata (Ringe i Raja), koje su razlicita zivotna interesovanja, odvela na dva posve razlicita zivotna puta. Njihova razlicitost, bila je razlog njihove zavade i poslednji put su se culi pre nego sto je stariji i opasniji brat "Ringe" pobegao preko grane... Nakon sto se zaljubio, resio je da se promeni, ali njegova proslost je stajala na putu njegove srece i zato kako ne bi pao u ocima oca izabranice svoga srca, on odlucuje da zameni indetitet sa svojim bratom Rajom, koji je dobrica... Sta se dalje desavalo u filmu, mozete saznati nakon sto ga odgledate.


Glavne uloge: Dejan Lutkic, Ivan Jevtovic, Dejan Cicmilovic, Milos Djordjevic.

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. zeljo

  dobar nema sta

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. zeljo

  dobar nema sta

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. VELJKO

  NAJACI SRPSKI FILM

  Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 1

 4. Uzice 009

  EXTRA FILM

  Ocena komentara: Thumb up 7 Thumb down 2

 5. dragan

  strava

  Ocena komentara: Thumb up 4 Thumb down 4

© 2008-2019 Copyright Navidiku.rs d.o.o