Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Pad u raj

Pad u raj

Pad u raj 2/2

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.3 od 212 glasa Prijavi video

Izvor: //vbox7.com

Opis

Domaci film "Pad u raj" iz 2004 godine, prica je o bizarnom Srbinu, koji je za vreme bombardovanja SRJ 1999, sa svog krova oborio "avaks" jer je izmedju ostalog bio nezadovoljan cinjenicom da njegova sestra sa krova pozira neprijateljskim pilotima. Nakon obaranja aviona, on zarobljava pilota, ali posle njegovor zarobljavanja, on ne zna sta bi sa njim jer je njegova sestra zaljubljena u njega. Kroz film pilot pokusava da pobegne na razne nacine, sto mu ne polazi za rukom, ali u konacnici, on upseva da se spasi i ceo film ima srecan kraj...

Glavne uloge: Lazar Ristovski, Branka Katic, Simon Lyndon

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. Archibald III

  Pa moje misljene je da ovaj film zasluzuje najvisu ocenu.

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. nikola

  bez lazara nema pravi film

  Ocena komentara: Thumb up 4 Thumb down 2

 3. anja

  super fim!!!!!

  Ocena komentara: Thumb up 10 Thumb down 2

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o