Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Opet pakujemo majmune

Opet pakujemo majmune

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 3.9 od 193 glasa Prijavi video

Izvor: //www.veoh.com

Opis

Domaci film "Opet pakujemo majmune" iz 2004 godine je prvi crnogorski film. Ova ljubavna prica prati mladi par koji cine, novinar Nebojsa i studentkinja knjizevnosti Jelena. Njih dvoje nakon niza losih podstanatrskih iskustava, odlucuju da iznajme potkrovlje kod porodice Nikolic u nadi da ce tu naci ono sto im treba, odnosno mir i privatnost. Medjutim, njihova sreca ni ovde nece biti dugog veka, jer ce uskoro otkriti da zivot sa Nikolicima nije sjajan, a svakako je daleko od onoga cemu su se oni nadali. Kroz niz komicnih zapleta i obrta, ovaj film govori o socijalnom i drustvenom ambijentu moderne Crne Gore...

Glavne uloge: Jelena Djokic, Andrija Milosevic, Dubravka Vukotic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. Slobodan Atanasov

  Sasvim simpatian prikaz savremene Crne Gore,solidan film,odlicni akteri,bravo.

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o