Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Mehanizam

Mehanizam

Mehanizam 2/2

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 3.6 od 145 glasa Prijavi video

Izvor: //www.youtube.com

Opis

Domaci film "Mehanizam" iz 2000'te godine, je prica o sukobu izmedju dobra i zla. Prica prati mladu zenu, uciteljicu, koja nakog nekoliko godina bez posla, konacno pocinje da radi u nekom udaljenom selu i taksistu koji je povratnik iz rata u kome nije ni ucestvovao, jer je prvog dana po dolasku na ratiste bio ranjen i potom je kraj rata docekao u bolnici. Posao taksiste u zabacenom mestu njemu pruza mir koji mu je potreban da pronadje sebe i da zaboravi na svoje traume. Oba glavna lika povezuje zelja i nada kao i iscekivanje za necim boljim u njihovim zivotima, medjutim sve se to uskoro menja, kada sretnu jos jednog coveka, koji je mlad poput njih, ali ima posve drugacije planove i ciljeve u zivotu...

Glavne uloge: Ivana Mihic, Nikola Kojo, Andrej Sepetkovski

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. inel

  Ooooo

  Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 1

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o