Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Ma nije on takav

Ma nije on takav

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.4 od 195 glasa Prijavi video

Izvor: //www.mojvideo.com

Opis

Domaci film "Ma nije on takav" iz 2010 godine, prica je o inteligentnom i opreznom sarmeru, Bosku, koji na prvi pogled ostavlja utisak pouzdanog coveka, iako je zapravo varalica i prevarant, koji koristi svoj sarm, kako bi od naivnih i usamljenih zena dobijao i uzimao novac. Sve ce se to odbiti o glavu mladom Bosku, nakon sto stupi u vezu sa sesrtom jednog poznatog tajkuna, koja ce zbog neuzvracene ljubavi, prerezati vene, nakon cega mocni tajkun za Boskom salje opasne tipove. Kako to izgleda i sta ce se dalje desavati, mozete saznati nakon sto odgledate film.

Glavne uloge: Dragan Bjelogrlić, Gordan Kičić, Zoran Cvijanović, Iskra Brajović

Tagovi

Napiši komentar

© 2008-2018 Copyright Navidiku.rs d.o.o