Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Lepota poroka

Lepota poroka

Domaci film - Lepota poroka - 2/2

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 3.6 od 166 glasa Prijavi video

Izvor: //www.dailymotion.com

Opis

Domaci film "Lepota poroka" iz 1986 godine prica je o ljudima koji zive na planinama Crne Gore, gde vladaju strogi i cesto drakonski zakoni vec vekovima unazad, potpuno ne promenjeni i nedotaknuti modernom civilizacijom. Ipak, mladi par ce potraziti svoju srecu na malo liberalnijem mestu, zaposljavajuci se u nudistickoj koloniji...

Glavne uloge: Mira Furlan, Milutin Karadzic, Petar Bozovic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. Rada

  hajde potrudite se da ovaj film moze da se odgleda za nove generacije koje bi da ga rado imaju u kolekcije secanja , ipak je to nas kultni film. pozdrav

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o