Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Krvava bajka

Krvava bajka

Domaci film - Krvava bajka 2/2

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.3 od 213 glasa Prijavi video

Izvor: //www.dailymotion.com

Opis

Domaci film "Krvava bajka" iz 1969 godine, predstavlja secanje na zrtve kragujevacke tragedije iz drugog svetskog rata. U ovom filmu je to secanje opisano kroz pricu o grupi decaka, ulicnih cistaca cipela. Film govori o zivotu nasih glavnih junaka u okupiranom gradu u kome okupator sprovodi brojne represivne mere i uzima mnoge nevine zivote. U ovom teskom vremenu, najmladji su se dovijali na najrazlicitije nacine a mladi decak po imenu Mali Piljak, dolazi na ideju da sa svojom druzinom, pred kasarnom, organizuje nciscenje prljavih vojnickih cipela. To je bio njihov nacin da prezive i dodju do zarade. Medjutim, nakon jednog sukoba sa partizanim u okolini grada, okupator besan zbog svojih gubitaka odlucuje da se osveti za smrt svojih vojnika, ubijanjem 100 neduznih civila za svakog ubijenog vojnika. Kada nakon ove odluke, malisani odbiju da ociste okupatorkse cizme, okupator odlucuje da i njih odvede na streljanje. Streljano je ukupno 8000 gradjna i dok se za njih drzi opelo i dok zvone posmrtna zvona, Kragujevac je zavijen u crno...

Glavne uloge: Slobodan Mladenovic, Mira Stupica, Zorica Miladinovic, Milja Aleksic, Velimir Bata Zivojinovic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. duskoarizona

  film je samo tako, jako predobar.

  Ocena komentara: Thumb up 7 Thumb down 4

 2. katarina

  ovo nikada i nista nece da se ucita!!!!!!!!!!!!!! :P

  Ocena komentara: Thumb up 3 Thumb down 4

 3. dreee

  extraaaaaaaaaaaaa filmmmmmm

  Ocena komentara: Thumb up 6 Thumb down 2

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o