Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Crni bombarder

Crni bombarder

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.5 od 231 glasa Prijavi video

Izvor: //vk.com

Opis

Domaci film "Crni bombarder" iz 1992 godine, je prica o Crnom,  voditelju na radio stanici BOOM-92. Nas glavni junak nema dlake na jeziku i zbog toga postaje vrlo popularan medju svojim slusaocima, ali i omrazen od strane vlasti. Kroz vezu sa Lunom, otkacenom rok pevacicom, on pokusava da pronadje sebe. Na posletku Crni odlucuje da zapocne svoju sopstvenu radio stanicu i naziva je Crni Bombarder, program emituje iz svog kombija dok jurca ulicama grada, pracen poklicima svojih obozavalaca, a u bekstvu od inspektora Besevica...

Glavne uloge: Dragan Bjelogrlic, Anica Dobra, Srdjan Todorovic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. Lazar

  Da li neko mozda zna slucajno koji je se vokmen koristi u filmu od strane "Crnog bombardera", bio bih jako zahvalan! :D

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. dejan

  super

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o