Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Cekaj me ja sigurno necu doci

Cekaj me ja sigurno necu doci

Cekaj me, ja sigurno necu doci by domacifilmovic

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 0.2 od 342 glasa Prijavi video

Izvor: https://www.dailymotion.com

Opis

Domaci film "Cekaj me ja sigurno necu doci"  iz 2009 godine prica je o grupi mladih koji prolaze kroz brojne emotivne promene i lomove. Prica prati mladog Aleka koji je ocajan nakon raskida sa svojom dugogodisnjom devojkom Teodorom. Alek se ne miri sa ovim raskidom i postaje patetican, pomisljajuci cak i na samoubistvo, a svo svoje patetisanje i sazaljenje prema sebi prepricava redovno svom drugu Banetu. Uprkos prijateljskim svetima koje mu daje Bane, Alek ne odustaje od Teodore i uporno je zove, iako je ona vec zaljubljena u drugog, odnosno u Nemanju, ali Nemanja nije zaljubljen u nju vec u Marinu, koju sa druge strane privlaci Alekova depresija. I dok oni prolaze kroz emotivne lomove, Alekov prijatelj Bane pod sve vecim teretom polako tone u sve dublju depresiju...

Glavne uloge: Milos Samolov, Mirjana Karanovic, Gordan Kicic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. dusan

  bas ste super

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. milan. anovic

  bas ste super

  Ocena komentara: Thumb up 13 Thumb down 6

© 2008-2020 Copyright Navidiku.rs d.o.o