Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Carlston za Ognjenku

Carlston za Ognjenku

Carlston za Ognjenku (2008) by domacifilmovic

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 3.9 od 180 glasa Prijavi video

Izvor: //www.dailymotion.com

Opis

Domaci film "Carlston za Ognjenku" iz 2008 godine, prica je o dve sestre koje odrastaju u malom srpskom selu pocetkom 1930'tih. Kako je selo pocepano ratovima ostalo bez i jednog mladog muskarca, nase junakinje se odlucuju da odu u grad i da tamo nadju muskarca kojeg ce dovesti natrag na selo i tako mu vratiti zivot (selu). Svetla velikog grada ih ocaravaju i tu one zapocinju svoju malu, zabavnu i sentimentalnu avanturu...

Glavne uloge: Katarina Radivojevic, Sonja Kolacaric, Stefan Kapicic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. Alexandar

  Pa dobro ljudi, jel niko nije do sada primetio da je film za 180 stepeni rotiran. Gledam ga kao slepi mis dok stondira negde naglavacke.......

  Ocena komentara: Thumb up 4 Thumb down 2

 2. Lane

  interesantan film

  Ocena komentara: Thumb up 15 Thumb down 4

© 2008-2021 Copyright Navidiku.rs d.o.o