Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Bumerang

Bumerang

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.1 od 348 glasa Prijavi video

Izvor: //www.dailymotion.com

Opis

Domaci film "Bumerang" iz 2001 godine je film koji nam govori da jucerasnja tragedija, moze postati danasnja komedija. Radnja filma je smetena u jednom beogradskom kaficu, koji je naizgled kao i svaki drugi kafic osim sto mu je naziv malo neubicajen, "Bumerang". U filmu srecemo gomilu aktera koji prolaze kroz kafic a od kojih naizgled ni jedan nema sta da izgubi. Svi deluju nekako indiferentno i nezadovoljno, da bi se kroz film transformisali iz jedne uloge u drugu, bas kao bumerang koji se uvek vraca i nasi akteri nekako postaju svesni svojih dela i lose postaje dobro, dobro postaje lose, kriminalci postaju postenjaci a glupaci postaju mudri, ali ono najbitnije, svi prihvataju svoju sudbinu i mire se sa njom...

Glavne uloge: Lazar Ristovski, Paulina Manov, Nebojsa Glogovac

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. dejvid

  Extra

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. laza

  extra

  Ocena komentara: Thumb up 8 Thumb down 3

© 2008-2019 Copyright Navidiku.rs d.o.o