Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Beli lavovi

Beli lavovi

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 0.1 od 386 glasa Prijavi video

Izvor: //www.youtube.com

Opis

Domaci film "Beli lavovi" iz 2011 godine prica je o propasti domace privrede i o moru propalih fabrika i radnika koje vise nema ko da povede i koji vise nemaju sta da izgube. Ovo je takodje prica o rastucim socijalnim razlikama u nasem drustvu. Film prati Dileta njegovog sina Gruju i Grujinu devojku Belu, koje povezuje cinjenica da su vec dugo nezaposleni u svojoj struci i da izlaze traze radeci sa strane. Gruja je reditelj, koji godinama nije snimio nista, nedostatak novca ga prisiljava da se bavi striptizom i da snima po svadbama i sahranama u nadi da ce jednog dana skupiti dovoljno novca da snimi svoj prvi film. Njegova devojka Bela je operska pevacica koja usled nedostatka posla, peva po kucama bogatasa. Dile, nezaposleni fabricki radnik i vodja sindikata dolazi na ideju da organizuje igru u kojoj bi on, njegov sin i Bela, dosli do nakita i zlata od mladih i novokomponovanih bogatasa...

Glavne uloge: Lazar Ristovski, Gordan Kicic, Hristina Popovic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. Stjepan Arnold

  ???

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Dusko

  Super

  Ocena komentara: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. milomir

  :)

  Ocena komentara: Thumb up 1 Thumb down 1

 4. Enab

  Film je katastrofalno prazan, bez ikakve suvisle radnje.

  Ocena komentara: Thumb up 9 Thumb down 7

© 2008-2020 Copyright Navidiku.rs d.o.o