Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaće serije » Agencija za SiS

Domaća serija - Agencija za Sve i Svašta, predstavlja vlasotinačko preduzeće koje se bavi kao što i sam naziv kaže svakojakim problemima svojih klijenata, u južnoj Srbiji, a i šire. Osnivač a i vlasnik te agencije je Spiridon Don Karamarković, koji je inače bivši pripadnik legije stranaca. On ima kontakte u svim strukturama, odgovore na sva pitanja, ali je isto tako i najškrtiji gazda na svetu. Njegova desna ruka je sestrić Muja, koji je večiti student. Ali ipak kada on nije prisutan glavna je bratanica Roza, koja je inače zadužena za administrativne poslove, i veoma voli burek. Jedini u preduzeću koji nije rođak Spiridona je Sotir, i on je ekspert za pravna i ekonomska pitanja. Agencija ima stalne klijente čiji se problemi gomilaju i rešavaju iz epizode u epizodu.

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

Epizoda 1
 

Ocena: 3.8 od 148 glasa

Epizoda 1

Agencija za SiS

Domaća serija Agencija za SiS 1. epizoda, uživo preko interneta.
Epizoda 2
 

Ocena: 4.5 od 45 glasa

Epizoda 2

Agencija za SiS

Domaća serija Agencija za SiS 2. epizoda, uživo preko interneta.
Epizoda 3
 

Ocena: 4.2 od 54 glasa

Epizoda 3

Agencija za SiS

Domaća serija Agencija za SiS 3. epizoda, uživo preko interneta.
Epizoda 4
 

Ocena: 4.3 od 50 glasa

Epizoda 4

Agencija za SiS

Domaća serija Agencija za SiS 4. epizoda, uživo preko interneta.
Epizoda 5
 

Ocena: 4.0 od 45 glasa

Epizoda 5

Agencija za SiS

Domaća serija Agencija za SiS 5. epizoda, uživo preko interneta.

© 2008-2020 Copyright Navidiku.rs d.o.o