Vratite se na mobilnu verziju sajta

Pronađi TV stanicu

Komentari (16)

Prijavi da ne radi

Ocena :3.62 od 3153 glasa

Pročitajte:

Ime tv stanice: TV Vojvodina RTV2
Lokacija: Novi sad

Napomena:

Za gledanje vecine TV kanala neophodno je da besplatno instalirate VLC media player i da stranicu otvorite preko MOZILE odnosno Firefox pretrazivaca. Prvo instaliratjte pretrazivac a potom VLC player, potpuno je besplatno i bezbedno, a drugacije je nemoguce gledati. Sve ovo mozete preuzeti klikom na njihove gore pomenute nazive (zadebljani tekst plave boje). Za vreme instalacije VLC playera obavezno stiklirajte polja Mozilla Plugin i Active X, ali najbolje je da sve ostavite stiklirano kako jeste. Nakon instalacije restartujte vas pretrazivac (potpuno ga ugasite i ponovo pokrenite).

Da bi ste kanale gledali neometano potreban vam je nesto brzi internet, ukoliko imate problema onda je to najverovatniji uzrok. Ukoliko vam se umesto slike pojavi prazan ekran sacekajte 10 do 20 sekundi i ako nakon nekog vremena i dalje ostane ovako, samo kliknite na taster f5 i sacekajte da vam se ponovo ucita stranica, ukoliko i dalje nema slike, ponovite ovo par puta dok vam se ne pojavi slika, ako se slika ne pojavljuje, onda kanal trenutno nije dostupan ili je strim preopterecen.

TV Vojvodina RTV2 TV program
Vrsta programa koji se emituje: Informacije, Filmovi, Zabava

Napiši komentar

Pošalji komentar

 1. miladin

  malo pojacaj signal

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 2. Ferida

  Lijepo je gledat kanale ako nam pustite

  Ocena komentara: Thumb up 4  Thumb down 2

  • mkmc

   Ovo,već,postaje indikativno-nedeljom idu razne emisije na raznim jezicima i sve je OK pre emisije i posle nje.U podne--kada počinje Magazin na rumunskom jeziku,a koji je,preko internete,praćen od Kanade,SAD,J.Amerike/Brazil,Argentina/pa sve do Australije i N.Zelanda i tu nastaje jedno veliko ALI.Naime tu emisiju,na Rumunskom.koja je na programu jednom nedeljno ponekad se opstruira i nemoguće ju je pratiti,prosto kao da je neko NAMERNO isključuje sa interneta!Imam rođake i prijatelje svuda po svetu koji se javljaju i onda PITAJU MENE šta se to događa-nemam JA odgovor,to neko drugi treba da objasni.Najnoviji primer se dogodio 18.Marta 2018.emitovanje je trajalo samo 7 sekundi čim je počela reportaža o poseti Predsednika Srbije A.Vučića susednoj Rumuniji brže-bolje je emitovanje prekinuto...ŠTA SE TO DOGAĐA?

   Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 2

 3. peter.barbes.

  Hvala sto Posle Toliko Pinkovih Kanala koji mi u New Yorku Slabo gledamo jer su bez veze ,i dosta namod tog sase Petrovicas i njigove Klape sto su unazadili nasu Muziku Lepu Narodnu a dajte barem Jedan Kanal da Prenose Barem po jednu Utakmicu iz Prve lige jer kaka je takav mi zato smo vecina nas zbog Futbala Zvezdi Partizanu Voivodini Radnickog O F K i ostalih Prvoligasa stavili Tv Net nismo zbog Pilitike i tog Sase Petrovica najgoreg razbijaca lepe Muzike hvala .

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 4. Aleksandar

  Molim Vas, ukoliko ste u mogućnosti, pustite na yutube emisiju "Makedonsko sonce" koje je emitovano na RTV2 25.01.2015 u 18h, unapred vam hvala

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 5. slavko gajic

  zao mi je sto prekida ton ali sam sretan sto vas mogu gledati!!!!

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 6. Aleksandar

  Zdravo!Kako bih mogao da gledam fudbalku utakmicu,izmedju Burse i Vojvodine?

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 7. Zoran

  Molim Vas, ukoliko ste u mogućnosti, pustite na yutube emisiju "Hajde sa mnom u obdanište" snimljenu u Predškolskoj ustanovi "Bambi" u Opovu. Unapred se zahvaljujem.Ova emisija se emitovala 30.03.2013. na RTV-1 u 10h.

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 2

 8. Zanna

  Molim Vas, ukoliko ste u mogućnosti, pustite na yutube emisiju "Hajde sa mnom u obdanište" snimljenu u Predškolskoj ustanovi "Bambi" u Opovu. Unapred se zahvaljujem. Htela bih da sačuvam na kompu video snimak ove emisije, koja će da se emituje 30.03.2013. na RTV-1 u 10h.

  Ocena komentara: Thumb up 2  Thumb down 2

 9. Laza

  sto nece arena sport da radi

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 10. mileta

  dobri ste

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 2

 11. osman

  ma predobri ste

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 12. borica

  Kako da pratim seriju miljenica u 7 ujutru kad sam na poslu? Hoce li biti dostupno za gledanje u video snimcima?

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 13. DAMIR

  BAS JE SUPER NAJ BOLJE

  Ocena komentara: Thumb up 4  Thumb down 2

 14. dragan

  mozete da na yutube pustite emisiju hajde samnom u obdaniste snimljeno u obdaniste bambi u Backoj Topoli. Unapred hvala

  Ocena komentara: Thumb up 3  Thumb down 2

 15. CoaHcz

  ZVEZDA OOOOOOOO

  Ocena komentara: Thumb up 5  Thumb down 2


VAŽNA NAPOMENA

Svi TV kanali se strimuju sa domaćih i inostranih servera i oni su odgovorni za kompletan sadržaj. Na kanalima na našem sajtu se ne ne nalazi sadržaj TV kanala, već samo linkovi ka tim kanalima.