Vratite se na mobilnu verziju sajta

Pronađi TV stanicu

Komentari (2)

Prijavi da ne radi

Ocena :3.62 od 3153 glasa

Pročitajte:

Ime tv stanice: TV Pirot
Lokacija: Srbija

Napiši komentar

Pošalji komentar

  1. Sasa Petrovic

    Čika Boro, sportski pozdrav, samo ubacite usporene snimke i ovo malo golova koje dajemo i eventualno vreme i rezultat. Inače sve je u redu, osim naravno što vam ne daju ovi iz opštine sredstva da snimate i gostovanja, kao da su milioni u pitanju...

    Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 3

  2. gradimir

    Aman , postavite pravi mikrofon u sali SO Pirot kako prenos ne bi izgledao kao da se govori iz serpe ili lonca. Takodje, reziser prenosa , ako ga ima, treba da bude aktivan, da radi. To znaci da prati dogadjanja i docarava ih, npr. ..svi odbornici gledaju u (svoju) levu stranu a kamera pokazuje glavni sto *sto predsedavajuceg)..za to vreme ide program na videobimu koga zapravo odbornici gledaju a gledaoci televizije nemaju pojma zasto svi gledaju levo.... zasto nema ispisanog imena i oznaka partije-stranke trenutnog diskutanta kako bi gledaoci cenili ko kako diskutuje, ....i mnogo toga jos. Molim vas da ovo shvatite kao najdobronamerniju sugestiju. Hvala.

    Ocena komentara: Thumb up 7  Thumb down 2


VAŽNA NAPOMENA

Svi TV kanali se strimuju sa domaćih i inostranih servera i oni su odgovorni za kompletan sadržaj. Na kanalima na našem sajtu se ne ne nalazi sadržaj TV kanala, već samo linkovi ka tim kanalima.