Vratite se na mobilnu verziju sajta

Pronađi TV stanicu

Komentari (7)

Prijavi da ne radi

Ocena :3.62 od 3162 glasa

Pročitajte:

Ime tv stanice: Pink Premium
Lokacija: Beograd

Pink premium TV Program

Izvor: tvboxuzivo.blogspot.com


Napomena:

Za gledanje vecine TV kanala neophodno je da besplatno instalirate VLC media player i da stranicu otvorite preko MOZILE odnosno Firefox pretrazivaca. Prvo instaliratjte pretrazivac a potom VLC player, potpuno je besplatno i bezbedno, a drugacije je nemoguce gledati. Sve ovo mozete preuzeti klikom na njihove gore pomenute nazive (zadebljani tekst plave boje). Za vreme instalacije VLC playera obavezno stiklirajte polja Mozilla Plugin i Active X, ali najbolje je da sve ostavite stiklirano kako jeste. Nakon instalacije restartujte vas pretrazivac (potpuno ga ugasite i ponovo pokrenite).

Da bi ste kanale gledali neometano potreban vam je nesto brzi internet, ukoliko imate problema onda je to najverovatniji uzrok. Ukoliko vam se umesto slike pojavi prazan ekran sacekajte 10 do 20 sekundi i ako nakon nekog vremena i dalje ostane ovako, samo kliknite na taster f5 i sacekajte da vam se ponovo ucita stranica, ukoliko i dalje nema slike, ponovite ovo par puta dok vam se ne pojavi slika, ako se slika ne pojavljuje, onda kanal trenutno nije dostupan ili je strim preopterecen.

Napiši komentar

Pošalji komentar

 1. Toni

  Super

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 0

 2. djuka

  super

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 4

 3. sasa

  Dobri ste

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 4

 4. Djefrina

  Zdravo kaki ste

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 5. goran

  bobar vam je sajt i dobra slika

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 4

 6. marko ristic

  super

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 4

 7. muharem

  ..

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 3


VAŽNA NAPOMENA

Svi TV kanali se strimuju sa domaćih i inostranih servera i oni su odgovorni za kompletan sadržaj. Na kanalima na našem sajtu se ne ne nalazi sadržaj TV kanala, već samo linkovi ka tim kanalima.