Vratite se na mobilnu verziju sajta

Pronađi TV stanicu

Komentari (10)

Prijavi da ne radi

Ocena :3.62 od 3152 glasa

Pročitajte:

Ime tv stanice: Art Televizija
Lokacija: Beograd

Art Televizija TV program
Vrsta programa koji se emituje: Zabava, Muzika, Filmovi


Napomena:

Za gledanje ovog TV kanala neophodno je da besplatno instalirate VLC media player i da koristite mozilu ili chrome, ako vam nakon instalacije i dalje ne radi preko MOZILE, a trebalo bi da radi, ovde mozete preuzetii CHROME pretrazivac. Prvo instaliratjte pretrazivac a potom VLC player, potpuno je besplatno i bezbedno, a drugacije je nemoguce gledati. Sve ovo mozete preuzeti klikom na njihove gore pomenute nazive (zadebljani tekst plave boje). Za vreme instalacije VLC playera obavezno stiklirajte polja Mozilla Plugin i Active X, ali najbolje je da sve ostavite stiklirano. Nakon instalacije restartujte vas pretrazivac (potpuno ga ugasite i ponovo pokrenite).

Da biste kanale gledali neometano potreban vam je nesto brzi internet, ukoliko imate problema onda je to najverovatniji uzrok. Ukoliko vam se umesto slike pojavi prazan ekran sacekajte malo i ako nakon nekog vremena i dalje ostane ovako, samo kliknite na taster f5 i sacekajte da vam se ponovo ucita stranica, ukoliko i dalje nema slike, ponovite ovo par puta dok vam se ne pojavi slika.

Ako želite da gledate Pink TV preko čitavog ekrana,
sačekajte da TV startuje, a zatim kliknite na kockicu koja se nalazi na donjem desnom uglu ekrana...

Napiši komentar

Pošalji komentar

 1. Dragan

  kako se zove poslastica iz današnje "kuhinjice" sa lisnatim testom?

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 2. Dragana

  Ostale TV mi rade ali ova ne zasto?

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 3. PRESACRNABARA

  dobar

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 4. brana kruscic

  danas je 21.04.2014, 15:15, na vasem kanalu gledam film ali ne znam kako se zove. U programu na internetu pise samo 13.00 Film. Zasto u programu ne napisete ime filma i da li mozete da mi odgovorite kako je imefilma koji gfledam. Hvala, brana kruscic

  Ocena komentara: Thumb up 0  Thumb down 2

 5. goran

  nema problema, mislim da je ovo najbolji sajt trenutno za gledanje televizije uzivo....;) bez ikakvih problema i smetnji... naj jednostavnije,....

  Ocena komentara: Thumb up 1  Thumb down 2

 6. vitomir lekić

  Izuzetno sam zadovoljan i višesatno dnevno uključen u švedskoj. pratim neke programe.Hvala aji ima i smetnji?

  Ocena komentara: Thumb up 5  Thumb down 2

 7. Navidiku.rs - tv admin

  Postovana Dusanka, ispod playera za tv imate link na koji mozete da kliknete da pogledate na nasoj drugoj stranici TV program ne samo od Art televozije nego i od svih ostalih domacih tv kanala, kao iod najgledanijih stranih televizija. Radio 202 imamo u bazi, na stranici "radio stanice" , a evo i adrese na kojima mozete sve to pratiti: str. sa svim radio stanicama - http://www.navidiku.rs/radio-stanice/ str. sa radio 202 - http://www.navidiku.rs/radio-stanice/radio-beograd-202 str. sa celokupim tv programom - http://www.navidiku.rs/tv-program/ str. sa tv programom Arta - http://www.navidiku.rs/tv-program/tv-art Pozdrav

  Ocena komentara: Thumb up 8  Thumb down 2

  • Dušamka

   Hvala vam na iscrpnim informacijama. Želeći da vidim ko je dao negativan lajk na vaš odgovor, ja sam sama dala negativan lajk i sada ne mogu da ga poništim i da dam pozitivni lajk za jedno veliko HVALA!

   Ocena komentara: Thumb up 8  Thumb down 2

 8. Dušanka

  Presrećna sam što postojite. Konačno da i u Vranju mogu da gledam najkvalitetniju Art Televiziju za kojom sam uvek čeznula čitajući petkom najavu TV-a za celu nedelju. Bilo bi udobno, kada bi i uz svaku tv ili radio stanicu (domaću) bio i kratka dnevna najava sta ce se davati na radiju i tv-u. Zašto nama radio 202 ili ja ne umem da je nađem? Hvala od sveg srca svima, koji su doprineli da ovaj link postoji!

  Ocena komentara: Thumb up 8  Thumb down 2

 9. dragan

  svaka cast jedino je na areni mutna slika kada se gleda preko celog ekrana

  Ocena komentara: Thumb up 5  Thumb down 2


Preporučujemo radio stanice uživo

VAŽNA NAPOMENA

Svi TV kanali se strimuju sa domaćih i inostranih servera i oni su odgovorni za kompletan sadržaj. Na kanalima na našem sajtu se ne ne nalazi sadržaj TV kanala, već samo linkovi ka tim kanalima.