Magazin ZabavaKnjiga, film i muzika Bane Mojićević snimio spot za aktuelni singl „Dođi“

Bane Mojićević snimio spot za aktuelni singl „Dođi“

by Administrator

baneVideo rešenje za hit-singl „Dođi“ Bane Mojićević snimio je na prestoničkom splavu „Druga priča“ a za realizaciju se pobrinula ekipa „Different“ tima koja je do sada potpisala veliki broj spotova domaće scene.

-Imam mnogo obaveza a naravno malo vremena, ali uspeli smo da se organizujemo i zabeležimo kadrove koji će pratiti pesmu koja već sada ima epitet hita iako od promocije nije prošlo mnogo – zadovoljno kaže Bane. -Ideja je bila da lepom slikom samo podržimo ovu pesmu koja je samo najava onoga što nas tek očekuje.

Premijera se, dodaje pobednik prve sezone „Zvezda Granda“, očekuje za nekih dvadesetak dana ali prostora za odmor nema budući da se uveliko razmišlja o narednom spot-singlu koji će, saznajemo, najverovatnije biti snimljen van granica Srbije.

-Nedavno smo bili u Makedoniji, imali smo neka snimanja i gostovanja i iznova se oduševili gostoprimstvom, fantasticnom hranom ali i lepotom susedne nam republike i došli na ideju da sledeći spot možda snimimo na Ohridu koji je zaista čaroban. Još smo u fazi razmišljanja, ali bilo bi lepo da tamo zabeležimo neke od kadrova za sledeću numeru koja će, nadam se, biti pravi letnji hit. O tom potom, prvo da završimo ovaj…

Jedan od najubedljivijih i najtraženijih pevača svoje generacije paralelno sa promocijom aktuelnog singla redovno nastupa ali ne zanemaruje ni humanitarne aktivnosti pa je proteklih dana pevao i na nekoliko koncerata koji su organizovani sa ciljem da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

-To je veliko zadovoljstvo ali i obaveza svih nas koji se bavimo javnim poslom – kaže pevač koga narednih dana očekuje nastavak ranije ugovorenih svirki. -Radimo punom parom, nova pesma sjajno prolazi, pa verujem da će tako biti i sa spotom koji će uskoro biti pušten u etar u kome će se, pored mene pojaviti i mlada Jovana Milovanović, nekada popularna „šargarepica“ iz UMS-a koja sada studira glumu u klasi profesora Ivana Jeftovića, mog drugara iz šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar