Magazin ZabavaIgrice Najbolje gejming slušalice ispod 10.000 dinara

Najbolje gejming slušalice ispod 10.000 dinara

by Administrator

slusalice-za-igriceHyperX™, članica Kingston® Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, u Beogradu je predstavila nove slušalice iz HyperX porodice – Cloud Stinger™. Ovaj model je dizajniran za sve igrače koji žele da se osete kao profesioni gejmeri zahvaljujući oštrom zvuku visokog kvaliteta, laganom dizajnu, komforu koji slušalice pružaju, kao i jednostavnoj upotrebi, a sve to po pristupačnoj ceni od 8.990 dinara.

Predstavnici medija imali su priliku da u gejmerskom ambijentu isprobaju HyperX Cloud Stinger™. Na licu mesta novinari su, tokom Counter-Strike: Global Offensive igre, mogli da testiraju optimalne audio performanse slušalica i kvalitet zvuka.

HyperX Cloud Stinger su idealne slušalice za gejmere koji traže lagan i udoban model, sa superiornim kvalitetom zvuka i dodatnom pouzdanošću. Teške samo 275 grama, ove slušalice su udobne za nošenje a, zarad poboljšanog podešavanja, jastučići za uši imaju mogućnost rotacije od 90 stepeni. Direkcioni drajveri prečnika 50mm pozicioniraju zvuk direktno u ušnu školjku kako bi se obezbedila preciznost i kvaliitet zvuka koji je potreban gejmerima. Da bi obezbedio beskompromisnu udobnost tokom dugih igračkih sesija, ovaj model poseduje visoko kvalitetnu memorijsku penu koja je zaštitni znak HyperX serije. Njegov podesivi čelični slajder, intuitivna kontrola zvuka na drajverima i mikrofon sa neutralizatorom buke čine ove slušalice jednostavnim za upotrebu, a kompatibilnost sa mnogim platformama omogućavaju gejmerima da uzivaju u komforu i unapređenom audio iskustvu, kako na PC računaru, tako i na konzoli.

“Zadovoljstvo nam je što na lokalnom tržištu predstavljamo Stinger model koji odlikuje punoća zvuka, dobar kvalitet izrade i pristupačna cena“, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. „Pun i kvalitetan zvuk HyperX Cloud Stinger slušalica biće ključan tokom igre i pružiće korisnicima maksimalnu prednost u odnosu na protivnike.”

HyperX Cloud Stinger je podržan dvogodišnjom garancijom i legendarnom HyperX pouzdanošću. Ovaj model je u Srbiji dostupan od oktobra, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 8.990 dinara.

HyperX je divizija visokih performansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

HyperX Cloud Stinger karakteristike i specifikacija:

• Drajveri koji imaju mogućnost rotacije od 90 stepeni — HyperX Cloud Stinger drajveri imaju mogućnost rotacije od 90 stepeni kako bi slušalice bile udobnije za nošenje i kako bi igračima bio omogućen komfor tokom dugih igračkih sesija.

• Lagane i komforne — Teške samo 275 grama, HyperX Cloud Stinger nisu naporne za nošenje što ih čini idealnim za duge igračke sesije.

• Direkcioni drajveri za precizan zvuk prečnika 50mm — Direkcioni drajveri prečnika 50mm pozicioniraju zvuk direktno u ušnu školjku kako bi se obezbedila preciznost i kvaliitet zvuka koji je potreban gejmerima.

• HyperX memorijska pena — Udobnost tokom višečasovnog gejminga sa HyperX memorijskom penom.

• Podesivi čelični slajder — Visok kvalitet HyperX Cloud Stinger slušalica omogućen je i zahvaljujući podesivom slajderu izrađenom od čvrstog čelika koji obezbeđuje dugotrajnost i stabilnost tokom igre.

• Intuitivna kontrola zvuka na samim drajverima — Dugme za kontrolu jačine zvuka nalazi se na dnu desnog drajvera, čineći pristup kontroloru i podešavanju zvuka lakšim.

• Mikrofon sa neutralizatorom buke — Mikrofon možete staviti na opciju „mute“ tako što ćete ga okrenuti vertikalno u odnosu na glavu. HyperX Cloud Stinger poseduje integrisani neutralizator buke koji smanjuje pozadinsku buku kako bi glas bio čistiji i jasniji. Slušalice poseduju i TeamSpeak™ i Discord sertifikat; a pored toga kompatibilne su i sa programima Skype™, Ventrilo, Mumble i RaidCall.

• Kompatibilnost sa mnogim platformama: HyperX Cloud Stinger je kompatibilan sa PC, Xbox One™1, PS4™, Wii U™ i mobilnim uređajima, a poseduje i stereo priključak od 3.5mm (četvoro-polni) kao i produžni kabl za PC sa duplim stereo i mikrofon priključcima od 3.5mm. Uživajte u jednako dobrom komforu i poboljšanom audio iskustvu na PC-u ili konzoli, ili jednostavno povežite slušalice sa svojim mobilnim uređajem i nosite ih gde god krenete.

Slušalice

• Drajver: Dinamički drajver prečnika 50mm sa neodijumskim magnetima

• Tip: slušalice koje potpuno obuhvataju uvo, zatvorene pozadi

• Frekventni odziv: 18Hz–23,000 Hz

• Električni otpor: 30 Ω

• Nivo zvučnog pritiska: 102 ± 3dBSPL/mW at 1kHz

• T.H.D.: 2%

• Ulazna snaga: procenjena 30mW, maksimalna 500mW

• Težina: 275g

• Dužina i tip kabla: slušalice (1.3m) + produžni Y kabl (1.7m)

• Povezivanje: Slušalice – 3.5mm ulaz (4 pole) + produžni kabl – 3.5mm stereo i mikrofon priključak

Mikrofon

• Element: Electret kondenzatorski mikrofon

• Polar patern: Uni-direkcioni, neutralizator buke

• Frekventni odziv: 50Hz–18,000 Hz

• Osetljivost: -40dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar