Četvrtak, 12.12.2019

Magazin » Zabava » Igrice » Crazy Frog Racer – A ding ding ding ding ding

Crazy Frog Racer – A ding ding ding ding ding

Objavi ovaj članak na

4.05.2010 12:01 AM

crazy_frogČudni žabac, čiji je nadimak “simpatični” u rekordnom roku zamenjen sa “izuzetno iritirajući”, dobio je i svoju prvu normalnu igru. Ukoliko niste upućeni o čemu se radi, možda je dobro, s obzirom kolika je manija za njim vladala po svetu, a sve to zbog par melodija i animacija za mobilne telefone sa žapcem u glavnoj ulozi.
Dakle, ludi žabac je konačno dobio priliku da vozi svoj imaginarni motorčić i trka se u svom ludom svetu. Uz njega, u trkama učestvuje još nekoliko likova, rekli bi sve ludak do ludaka, a jurcanje po ludačkim stazama upotpunjeno je njihovim međusobnim smeštanjem zvrčki.
Sve ovo upućuje da se radi o još jednoj igri u moru sličnih koje se nonstop pojavljuju. Osim glavnog junaka i njegovih karakterističnih melodija (koje na miru možete da preslušate u meniju), igra zaista nema šta novo da ponudi.crazy_frog1
Sama vožnja, koja bi trebalo da bude glavna “navlakuša”, daleko je od toga, s obzirom da je akcenat bačen na veliku brzinu, a ne toliko na upravljanje. Pošto velike brzine izazivaju mnogo grešaka, staze su uglavnom oivičene bankinama kako sve ne bi bilo preterano frustrirajuće za igrače. Ukupan utisak koji igra zbog toga ostavlja jeste kao da se vozite niz tobogan, tj. nemate baš potpunu kontrolu.
Staze izgledaju kao ogromni izuvijani tobogani koji se kroz vazduh kreću bez ikakvog reda. Podeljene su u nekoliko kategorija i smeštene na nekoliko različitih lokacija, ali sumnjam da ćete u opštoj jurnjavi uspeti da obratite pažnju na njihovu različitost.
Igra, naravno, ne bi bila kompletna da ne postoji mogućnost sputavanja protivnika različitim zvrčkama (postavljanje bombi i slične nasilne metode), samo šteta je što ove metode nemaju mnogo efekta, pa samim tim ni zadovoljstvo kada “smestite kolegi” nije baš onoliko koliko bi trebalo da bude.
Sve u svemu, igra nas i nije baš zadivila, ali nismo nešto mnogo ni očekivali…
Izvor : www.gameplay.rs

Oznake teksta

, ,

Komentara (3)

  1. Slavisa

    super al nzm kako da udejm? 😛 😛 🙂 🙂

  2. nikola

    to je dobra igrica

  3. nikola

    to je najbolja igrica na svetu ali neznam kako da je ukljucim (:

Napiši komentar
Arhiva tekstova

December 2019
M T W T F S S
« Nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031