Magazin TehnikaInternet Upoznavanje putem interneta – šta i kako?

Upoznavanje putem interneta – šta i kako?

by Administrator

upoznavanje Internet je postao sredstvo upoznavanja i mesto na kome su se mnogi upoznali. Skriveni ste iza ekrana, i sa samo nekoliko klikova možete uzeti profil brazilskog apolona, koji igra kao Bog, govori deste jezika ili možete biti sirena od metar i osamdeset, koja ludi za antikvitetima i putovanjima. Ili, ostajete ono što jeste…
Da li ste spremne da pronađete izabranika svoga srca? Postoje milioni koji vas čekaju. Jednostavno je: ulogujete se, surfujete internetom i otkrivate profile i slike vaših pretedenata, razmenjujete par reči upoznavanja…ili ste još smeliji i preduzimate veće korake! Na kraju karajeva, to je sve virtuelno… bar na početku!
Sa samo nekoliko klikova popunite listu za upis i tu ste!
Prvo opišete svoj fizički izgled (visinu, boju očiju, težinu…), opišete svoj stil odevanja (BCBG, klasično, sportski…), nivo studija, navedete hobije… Neki sajtovi imaju i širu listu pitanja, ali niste dužni da odgovorite na sva pitanja. Na primer, ne morate da odgovarate na pitanja o verskom opredeljenju ili o novčanim dohocima.
Izbegavajte prviše sugestivne pseudonime, koji previše otkrivaju o vama.
Drage dame, mnogo muškaraca će vam odgovoriti odmah i ostaviti e-mail adresu i broj telefona. Znajte da ako im odgovorite, vašu adresu ne možete sakriti. Tako da to radije izbegavajte. Najbolje je da nastavite upoznavanje preko sajta za upoznavanje, koji bi trebalo da zaštiti vaše podatke.
Ako vaš on-line partner zakaže sastanak, izaberite javno mesto, obavestite prijatelje da izlazite i obezbedite sopstveni prevoz. Ne budite paranoične, ali budite oprezne!

1 komentar

Slične teme

1 komentar

25.12.2011 17:10
Bojan

visok 173,imam zelene oci,tezak 70 kg,volim izazowne dewojke i nowa upoznawanja..

Ostavite komentar