Magazin TehnikaMobini telefoni Polne bolesti – otkrivanje pomoću mobilne aplikacije

Polne bolesti – otkrivanje pomoću mobilne aplikacije

by Administrator

Mobilni telefonPolne bolesti haraju i treba ih se čuvati. Kada oni neobazrivi misle da su ih „zakačili“, mada nisu sigurni, pribojavaju se da odu doktoru, bilo da ih je sramota (iako je doktor osoba pred kojom najmanje treba da osećamo stid), bilo da se plaše. Pa dobro, pošto ne želite, ima i drugih metoda da se polne bolesti registruju, pa samim tim i da se što pre nešto preduzme. Ono što verujemo da niste očekivali da ćete pročitati jeste informacija da se radi o aplikaciji koja uočava polne bolesti .

Tehnologija se baš potrudila da nam olakša. Aplikacija funkcioniše tako što na karticu mobilnog telefona stavite svoj urin ili sekret, a potom je vratite u telefon. Posle samo nekoliko minuta mobilni prijatelj će vam saopštiti da li ste zaraženi nekom od polno prenosivih bolesti ili je ovoga puta sreća radila za vas.

Ova aplikacija još nije dostupna širim narodnim masama, jer se radi na njenom razvoju. A kako ne biste imali potrebu za njom, mućnite glavom pre nego što bez prezervativa stupite u kontakt sa nepoznatom osobom koju ste sinoć sreli u klubu.

1 komentar

Slične teme

1 komentar

28.03.2012 23:32
nikola

ne kap,,samo potopimo malo karticu u urin i telefon sam kaze… 😀

Ostavite komentar