Magazin TehnikaInternet Sertifikat Firma od poverenja: Konačno je neko primetio Vaš trud!

Sertifikat Firma od poverenja: Konačno je neko primetio Vaš trud!

by Administrator

proverena-firmaNakon što je oko sebe okupio firme, koje krasi korektan odnos prema klijentima i saradnicima, širom Evrope, projekat Firma od poverenja započinje svoju misiju i u Srbiji.

Koliko puta ste uhvatili sebe da pre nego kupite neki proizvod, prvo na internetu proverite gde može da se kupi i koja je firma najpouzdanija? Da. Često to radimo, i  nije ništa neobično, jer su danas posao, zabava i komunikacija najlakši i najbrži posredstvom interneta. Baš iz tog razloga projekat “Firma od poverenja”, nastoji da firmama olakša posao i one “od poverenja” okupi na jednom mestu, kako bi poslovanje bilo uspešnije i lakše.

Cilj ovog projekta je da na jednoj internet platformi okupi sve firme, koje posluju na teritoriji Republike Srbije i o kojima ne postoje negativni komentari na portalima ili forumima širom internet prostranstva, uzimajući u obzir da nezadovoljni klijenti loša iskustva obično podele na mreži. Istraživanje privrednih subjekata, njihove korektnosti i komentara u vezi sa njihovim poslovanjem, sprovodi Centar za istraživanje mišljenja klijenata sa sedištem u Beogradu, a pozitivan rezultat ovog istraživanja svakoj firmi donosi mogućnost učešća u projektu, pristup platformi i štampanu verziju: Sertifikat –  Firma od poverenja.

Sam sertifikat je svojevrsno priznanje onim privrednicima, koji se brinu o tome da klijenti i poslovni saradnici iskustvo u saradnji sa njihovom firmom, okarakterišu kao dobro ili pozitivno.

”Želimo da korektni privrednici znaju da primećujemo njihovo zalaganje i mislimo da   vredi podeliti sa drugim ljudima tu činjenicu – da ne postoje negativna mišljenja o radu njihovih firmi. Tako se stvora krug poverenja u vreme surove tržišne utakmice u kojoj kao da ne postoje pravila.” – ističe Martin Vangelov, regionalni menadžer Centra za istraživanje mišljenja klijenata, koji je ovu inovativnu ideju uveo u Srbiju.

Ideja za pokretanje ovog projekta nastala je u Poljskoj i brzo se proširila na region. Sertifikat ”Firma od poverenja” je jedno od popularnijih priznanja u privatnom sektoru zemalja u kojima je ideja zaživela, a pokretač cele priče, poljska kompanija CBOK Ltd., želi Istraživačke centre u svakoj evropskoj državi, jer potreba za ovakvim priznanjem svakako postoji.

Ako imate svoju firmu, radnju ili kompaniju i poslujete na teritoriji Republike Srbije, a pri tom ste korektni u svom poslu i u odnosu sa svojim klijentima, saradnicima i korisnicima vaših usluga, u narednom periodu možete očekivati telefonski poziv i reči: ”Dobar dan. Zovem Vas, jer je Vaša firma dobitnik Sertifikata Firma od poverenja, koju dodeljuje Centar za istraživanje mišljenja klijenata…”

Ako, pak, ne možete čekati i želite priznanje o Vašoj besprekornoj internet reputaciji u kraćem roku – kontaktirajte istraživački centar u Beogradu na mejl: contact@firmaodpoverenja.com  ili u ime svoje firme, pošaljite zahtev za istraživanje o korektnosti, ovde.

Rezultate istraživanja ćete dobiti u najkraćem mogućem roku, a u slučaju pozitivnog ishoda i sam sertifikat ”Firma od poverenja”, kao i pristup internet platformi, na kojoj će biti kreirana Vaša elektronska vizitka, koju možete sami uređivati i ostaviti najvažnije podatke. Svaki put kad neko bude upisao ime vaše firme ili delatnost, kojom se bavite, na prvoj strani internet pretrage stajaće:   Ime vaše firme – FIRMA OD POVERENjA

…jer je konačno neko primetio Vaš trud!

1 komentar

Slične teme

1 komentar

10.07.2016 19:44
anonimus

prodaju maglu!!!! -.-‘

Ostavite komentar