Magazin TehnikaInternet Lako do zarade uz pomoć CBNET web shopa

Lako do zarade uz pomoć CBNET web shopa

by Administrator

web-shopJednostavnost korištenja, odlična promocija i pristup do velikog broja kupaca – najčešće su reakcije preduzetnika sa područja pograničnih delova Hrvatske i Srbije o projektu CBNET kojeg su pokrenuli preduzetnički inkubator BIOS Osijek i Otvoreni Univerzitet Subotica. Riječ je o webshopu CBNET na adresi http://cbnet-shop.com/hr koji direktno i u potpunosti besplatno pomaže malim i srednjim preduzetnicima u plasmanu svojih proizvoda na području dve države.

Podsetimo, uključivanjem malih i srednjih preduzetnika u projekat, otvorena su im nova tržišta pa su, zahvaljujući brojnim mogućnostima, uspešno i kvalitetno predstavili svoje proizvode. Prednosti ovog webshopa su brz način kreiranja svoje online trgovine, jednostavan unos proizvoda i mogućnost direktne prodaje zainteresovanim kupcima. Projekat prati i reklamna marketinška kampanja koja je dodatna korist za sve učesnike.

Među mnogim preduzetnicima koji su se uključili u projekat, zanimljiva je i slamarska radionica iz Subotice jer nudi vrlo originalne i autohtone ukrase i predmete od slame, koji se gotovo i ne mogu naći u slobodnoj prodaji. Upravo su te gotovo zaboravljene delatnosti koje imaju umetničku i tradicionalnu vrijednost, pokazatelji kako su preduzetnici oba pogranična područja svesni vrednosti autohtonih proizvoda. Uz uistinu brojne i raznovrsne predmete oglašene na CBNET webshopu, zanimljivi su i prirodni proizvodi od lekovitih biljaka, originalni odevni predmeti, oprema za venčanja, drvene figure životinja i brojni drugi predmeti čiji su proizvođači iskoristili sve prednosti ovog projekta.

U projekt su se uključili gradovi Osijek i Subotica, finansirala ga je Evropska Unija putem sredstava IPA programa, a namenjen je preduzetnicama Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske županije i Vojvodine.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar