Magazin TehnikaInternet CBNET – ponudite svoje proizvode besplatno na internetu

CBNET – ponudite svoje proizvode besplatno na internetu

by Administrator

web-shopS ciljem uspešnijeg poslovanja, mnogi su se preduzetnici s područja Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske županije i Vojvodine uključili u program pogranične saradnje Hrvatske i Srbije i pri tome iskoristili besplatnu mogućnost da svoje proizvode plasiraju na domaće i strano tržište. Plasiranje proizvoda odvija se putem webshopa CBNET gde se proizvodi predstavljaju a sa time se promovišu i sami preduzetnici.

Prednosti webshopa prepoznao je veliki broj virtualnih dućana, odnosno preduzetnika koji su iskoristili sav potencijal kojeg im ovakav oblik promocije pruža. Sam postupak plasiranja je vrlo jednostavan i što je najvažnije, odmah dostupan zainteresiranim kupcima. Potrebno je postaviti fotografije proizvoda, njegovu cenu i opis i kupovina može početi! Velik broj delatnosti, odnosno kategorija, garancija su da će svaki proizvod dobiti reprezentativno mjesto na stranicama webshopa. 

Na webshopu se nalaze modni, dekorativni, kozmetički, prehrambeni i poljoprivredni proizvodi, suveniri, elektronika, filmovi, muzika, igre, pokloni, antikviteti, knjige, CD-i, DVD-i, nameštaj, odeća i obuća, dečji program i mnogi drugi proizvodi i usluge.

Nezavisno o tome kakav je proizvod, važno je reći kako je ovo idealan način promocije proizvoda i usluga malih i srednjih preduzetnika – besplatan je i dostupan svima, a ujedno promoviše kulturu i tradiciju i podstiče razvoj pograničnih dijelova dviju susjednih zemalja. 

Podsetimo, ovaj su program pokrenuli Poduzetnički inkubator BIOS Osijek, Grad Osijek, Otvoreni Univerzitet Subotica i Grad Subotica a finansira ga Evropska Unija – IPA program. Ideja projekta je pokrenuti održivi ekonomski razvoj pograničnih delova susednih zemalja na preduzetničkom nivou. Svi mali i srednji preduzetnici s navedenog područja mogu se u potpunosti besplatno uključiti u projekat i tako na najbolji način promovisati i oglašavati svoje proizvode.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar