Magazin TehnikaInternet Besplatan plasman i promocija sopstvenih proizvoda putem web shopa

Besplatan plasman i promocija sopstvenih proizvoda putem web shopa

by Administrator

web shopAutohtoni proizvodi, suveniri, domaće poslastice, nakit, dečje igračke, ukrasi i unikatni pokloni samo su deo proizvoda koji se mogu predstaviti ili kupiti na webshopu CBNET (http://cbnet-shop.com/hr). Webshop je nastao kao rezultat međunarodne saradnje malih i srednjih preduzetnika Hrvatske i Srbije.

Saradnju su pokrenuli Poduzetnički inkubator BIOS Osijek, Grad Osijek, Otvoreni Univerzitet Subotica i Grad Subotica s ciljem održivog ekonomskog razvoja pograničnih delova susednih zemalja.

Svi preduzetnici navedenog područja mogu u potpunosti besplatno te na vrlo jednostavan način, pomoću interneta, plasirati svoje proizvode i ponuditi ih široj javnosti. Uz mogućnost predstavljanja sopstvene proizvodnje, preduzetnicima je omogućena i besplatna promocija  i oglašavanje, kako bi proizvodi brže i lakše našli zainteresovane kupce. Posebnost ovog webshopa leži u činjenici što sadrži brojne kategorije u kojima se proizvodi mogu ponuditi, a budući da je reč o malim i srednjim preduzetnicima  – najčešće se nude vrlo zanimljivi proizvodi kojih gotovo da više i nema u slobodnoj prodaji.

Tako webshop sadrži brojne autohtone proizvode, suvenire, unikate, antikvitete, ručne radove i proizvode iz kućne radinosti koji imaju tradicionalnu i kulturnu vrednost, a koji su još uvek traženi na području regije, ali i šire. Projekt je još uvek otvoren za sve male i srednje preduzetnike pograničnih područja Hrvatske i Srbije pa se pozivaju svi zainteresovani da se besplatno uključe i potaknu svoje poslovanje.

Korištenjem CBNET web shopa preduzetnici imaju mogućnost plasiranja proizvoda na europska i svetska tržišta, kako bi ih učinili što dostupnijima te poboljšali vlastito poslovanje. 

Projekt finansira Europska Unija – IPA Program, a tehnička i reklamna podrška putem webshopa besplatna je za sve zainteresovane preduzetnike iz Osječko-baranjske županije, Vukovarsko-srijemske županije i Vojvodine.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar