Paintball

by Administrator

paintballAko još niste probali svakako vam preporučujemo paintball. Vi, vaši prijatelji ili kolege dobićete poluautomatsku pušku koja ispaljuje kuglice punjene bojom, gomilu tih kuglica, ili automatsku pušku, zatim sitne kuglice kod airsofta i naravno zaštitnu oprem. Ova igra puna adrenalina odlično oslobađa od stresa upravo zbog toga što vam se pruža prilika da upucate prijatelja, ili šefa i prođete nekažnjeno.
Da stvar ipak ne bi bila previše jednostavna, oni mogu da se zavuku u neki od tornjeva, da legnu iza jednog od brojnih bunkera ili barikada, da čučnu u utvrđeni rov, nepomično mogu da vrebaju iza stabla, da puze kroz gusto žbunje, trče kroz šumu, ili da se sakriju u najbližu građevinu u „selu“.
Pored toga cena je veoma pristupačna. Pored zaštitne opreme imate i stručno osoblje koje će se pobrinuti da igra i oprema savršeno funkcionišu. dobićete i opasnu maskirnu uniformu kako bi doživljaj bio potpuniji. Ovo je odlična zabava za sve i poboljšava timski rad.
Igrači nose zaštitnu, specijalno dizajniniranu masku koja ih štiti od eventualnog udarca kuglice brzine oko 100 metara u sekundi. Maska ne sme da se skida na područjima gde traje igra odnosno gde je pucanje iz paintball markera dozvoljeno. Pravila sigurnosti u paintballu izuzetno su stroga. Skidanje ili nenošenje maske smatra se ozbiljnim kršenjem pravila i kažnjava se isključivanjem iz igre ili čak udaljavanjem sa terena. S obzirom da igrači tokom igre ne dolaze u fizički kontakt, rizik od eventualnih povreda je vrlo mali. Paintball je siguran sport kad se igra po pravilima, a kao što se može videti u statistikama, sigurniji je čak i od golfa.

Paintball: 063 7 796 796
www.arenano1.co.rs
Paintball Beograd – Srbija






0 komentar

Slične teme