Subota, 21.09.2019

Magazin » Šou biznis » Skandali » Žestoka svađa u Zvezdma Granda

Žestoka svađa u Zvezdma Granda

Objavi ovaj članak na

29.05.2009 12:34 PM

grand Kako se bliži finale, tako raste tenzija, a samim tim i nervoza je sve prisutnija kod takmičara. Kako onih koji su već osigurali ulaznicu u sedam odabranih, tako i kod onih koji su ispali, ali se još nadaju da će im se posrećiti u baražu. Svi bi sada da budu što lepši i blistaviji.
Pokušavajući što bolje da iskoriste šansu za povratak, Aleksandra Bursać i Biljana Sečivanović umalo su se potukle u šminkernici. Što bolja “fasada” bila je potrebna i jednoj i drugoj, kako bi lepotom zasenile žiri, a naročito glasače. Bilja je zasela na stolicu-”Stavi mi još malo sjaja na usne”, nervozno je naređivala šminkerki, da bi nedugo zatim dodala: “Ovo rumenilo mi je prejako, daj drugo! Misliće ljudi da sam se zajapurila od treme!” Za to vreme, njena koleginica Aleksandra Bursać cupkala je u mestu i čekala svoj red. Umesto da konačno ustane, Sečivanovićeva je ponovo počela da zanoveta: “A da mi vratiš ono rumenilo? Ovo mi je bledo! Misliće neko da sam bolesna!” Šminkerka je samo prevrtala očima, sve dok inače mirnoj i povučenoj Bursaćevoj nisu pale roletne pa se ustremila na koleginicu i počela da viče: “Pobogu, ti kao da si srasla sa tom stolicom. Kao da niko osim tebe ne treba da se šminka!”. A ova ju je samo pogledala, namračila se, pa naređivački rekla: “Odstupi pet koraka od mene, minijaturo ljudska! Šta će tebi šminka kad se oblačiš na dečjem odeljenju!” Potom se sićušna Aleksandra krupnijoj koleginici unela u facu i kroz stisnute zube rekla: “Ne obraćaj mi se tim tonom da ti minijatura štiklom ne bi probušila silikone, znaš! Bolje da si ostala da sadiš kupus u Mrčajevcima!”. Možda jeste sićušna, ali očigledno nije nimalo naivna. Ume da odgovori. Uostalom, otrov se uvek pakuje u male bočice.
Izgleda da je Aleksandra pominjući joj rodno selo Bilju pogodila tamo gde je najosetljivija, pa je tek tad poletelo perje…

Pregled komentara (0)

Pošaljite komentar

Ocena: 0,00 od 0 glasova 12345

Oznake teksta

,

Napiši komentar
septembar 2019.
P U S Č P S N
« avg    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30