Magazin Šou biznisTračevi Šakira očarala beogradsku publiku

Šakira očarala beogradsku publiku

by Administrator

šakira u areniPop diva Šakira u ponedeljak je imala spektakularni nastup u Beogradskoj areni. Svoju pozitivnu energiju nesebično je delila sa celom publikom. Bilo je oko 6.000 posetilaca, a po završetku koncerta svi su otišli zadovoljni, sa osmesima na licu i pevušeći omiljenu Šakirinu pesmu.

Osim svojih najnovijih hitova Loca, Waka Waka i Gipsy, Šakira je otpevala i pesme sa svojih početaka, pa su se tako na bogatom repertoaru našle i Whenever, Tortura i mnoge druge.

Šakira je nekoliko puta odlazila u bekstejdž vraćajući se sa novim autfitom još spremnija za ludi, nezaboravni provod. Osim pesme, publiku je oduševila i svojim vrlo zahtevnim koreografijama koje su u njenoj interpretaciji izgledale kao da su joj „mačiji kašalj“.

Intervjuisali smo neke od srećnika koji su imali prilike da je vide i čuju ovog nezaboravnog 9. maja u Areni:

„Ona je boginja plesa! Njena igra deluje totalno nestvarno! Više sam bio obuzet time nego pesmama koje, iskreno rečeno, ni ne znam. Osim Waka Waka, koju sam tokom svetskog prvenstva čuo dosta puta na TV-u.“

„Fenomenalno! Stvarno sam ostala bes teksta! Divno peva, super izgleda i neverovatno je pozitivna!“

„Dopalo mi se, samo što sam primetila da je par puta pevala na plejbek. Verovatno je zbog naporne igre ostala bez daha.“

„Moji utisci? Kad bi Šakira pravila koncert sledećeg meseca sigurno bih ponovo došla da je slušam! Super je!“

A vi, da li ste vi bili na koncertu?

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar