Magazin Šou biznisTračevi Rajan Gosling i Eva Mendes čekaju sina

Rajan Gosling i Eva Mendes čekaju sina

by Administrator

rajan-goslingPol bebe čuvenog holivudskog para Gosling-Mendes je konačno poznat javnosti! Njihovo prvo dete, beba koja će biti kruna njihove ljubavi koja traje već godinama, biće dečak. Naime, postoje određeni pokazatelji koji sigurno ne varaju. Prema pisanjima magazina OK ! Magazine, budući roditelji okupirani su sređivanjem svog luksuznog doma kako bi sve bilo potpuno spremno kada beba dođe na svet. Komšije su primetile da se Rajanova i Evina posluga jednom iz kupovine vratila noseći posteljinu i igračke plavih boja, što je siguran znak da se radi o dečaku.

Što se sobe za bebu tiče, par se odlučio na neutralnu boju zidova koji planiraju da ukrase sličicama majmuna. Njih dvoje su već i ranije izjavili da imaju u planu da dete nazovu Monkey (majmun na engleskom). Izvori bliski paru kažu da je kolevka već spremna, a da su budući roditelji kupili i ukras koji će se iznad nje nalaziti – veliki drveni avion.

Iako će Eva Mendes biti prinuđena da neko vreme napravi pauzu u karijeri, budući otac već ima poslovne planove. On je nedavno prihvatio ulogu u Dobri momci, policijskom filmu Šejna Bleka, u kome će pored njega zaigrati i Rasel Krou. Činjenica da se odlučio da ne pravi nikakvu pauzu pri rođenju sina prvenca mnoge je začudila, jer je pre samo nekoliko godina izjavio da će filmove snimati sve dok ne postane otac nakon čega želi da se posveti ulozi roditelja.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar