Magazin Šou biznisTračevi Devojčica odbila da je usvoji Kim Kardašijan

Devojčica odbila da je usvoji Kim Kardašijan

by Administrator

kim kardasijanVerovatno mislite da joj, s obzirom na raskoš i sjaj u kakvom živi mala Nort Vest i poklonima kojima je svakodnevno obasipaju, mnoga deca zavide i žele da žive njenim životm. Međutim, trinaestogodišnja Tajlanđanka Pink, koja je odrasla bez roditelja, odbila je da je poznati par Vest-Kardašijan usvoji.

Naime, poznata rijaliti zvezda Kim Kardašijan, koja je nedavno sa svojim partnerom reperom kanje Vestom dobila ćerku Nort, u aprilu ove godine otputovala je na Tajland kako bi posetila dom za decu bez roditelja, odnela im poklone i provela sa njima neko vreme u priči i igri. Iako su joj, kako tvrdi, svi prirasli za srce, naročito se sprijateljila sa tada dvanaestogodišnjom Pink. S obzirom na posebnu vezu koju je osetila da ima sa devojčicom, Kim je poželela da je usvoji. Međutim, malena Pink je to odbila. Ona je izjavila da joj je bilo jako prijatno u njenom društvu, ali da, kada je malo bolje razmislila, misli da usvajanje ne bi bilo dobro za nju. Na drugu decu sa kojima je odrasla gleda kao na svoju braću i sestre, te bi joj bilo jako teško da ih napusti. Oni su moja porodica, rekla je Pink.

Kim je, vrativši se iz ove posete, u svojoj emisiji izjavila da ne prestaje da misli na nju, da je suprugu danima govorila koliko je slatka i da mu je zaista predložila da je usvoje. Međutim, samo nekoliko dana kasnije nakon što joj je majka objasnila da usvajanje nije šoping, Kim je odustala od ove ideje izjavivši da bi usvajanje male Pink bio vrlo komplikovan proces. Ona od tada nema više nikakav kontakt niti vesti o devojčici.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar