Magazin Šou biznisKuće poznatih Kim i Kanje kupuju kuću od 11 miliona dolara

Kim i Kanje kupuju kuću od 11 miliona dolara

by Administrator

kim-kardashian-kanye-westPar za koji se javnost poslednjih dana izuzetno interesuje jeste zvezda popularnog rijaliti šou programa Kim Krdašijan i njen izabranik Kanje Vest, na šta je najviše uticala vest o tome da čekaju prinovu. Naime, 32-ogodišnja starleta je u blagoslovenom stanju već pet meseci i to će i njoj i poznatom reperu biti prvo dete. Kako je ovo razlog više da nakon godinu dana ljubavne romanse započnu zajednički život, odlučili su da kupe luksuznu vilu na Bel Eru od 11 miliona dolara.

A pošto beba stiže u junu, do tada treba opremiti novi dom. Daily Mail piše da će enterijer biti u italijanskom stilu, a da će pored velikog broja spavaćih soba imati i teretanu, kozmetički salon za seksipilnu Kim, teren za košarku koju Kanje praktikuje u slobodno vreme, zatvoreni i otvoreni bazen, ali i bioskop u kome će moći da uživaju u najnovijim filmskim ostvarenjima na velikom platnu, a ipak kod kuće.

Kim za sada živi u ništa manje luksuznoj vili na Beverli Hilsu u koju se preselila nakon što je u kuću u kojoj je živela ušao provalnik. A cena ovog zadovoljstva je 40.000 dolara mesečno.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar