Magazin PutovanjeOdmor za svačiji džep Vikend u Aqua Parku u Jagodini

Vikend u Aqua Parku u Jagodini

by Administrator

jagodina1 Aqua park u Jagodini otvoren je 20. juna 2008. godine. Rdno vreme je od 10-18 časova svakog dana, a jedna ulaznica važi za baš sve tobogane i bazene u Aqua parku. Smešten je u najlepšem delu grada u okviru sportsko turističkog kompleksa. Prostire se na površini od 30 000 metara kvadratnih. U njemu se nalazi 6 bazena za sportske i rekreativne aktivnosti sa vodenim atrakcijama za decu i sistemom tobogana ukupne dužine oko 400 metara.
Olimpijski bazen je opremljen za održavanje plivačkih i vaterpolo takmičenja. jagodinaAqua park sadrži terene za mali fudbal, košarku, rukomet, odbojku, odbojku na pesku i stoni tenis. U okviru Aqua parka nalazi se i restoran brze hrane i dva kafe bara. Ceo Aqua park osvetljen je reflektorima za održavanje noćnih sportskih, kulturnih i zabavnih manifestacija. U toku je izgradnja još jednog bazena sa ekstremnim toboganom od 500 metara kvadratnih. Zabranjeno je unošenje hrane i pića.
Ukoliko ne znate kako da provedete vikend, možete sa porodicom, društvom ili partnerom da posetite Aqua park u Jagodini. Blizu je, lepo je i dostupno svima.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar